Nöjda kunder

❤️

DU ÄR BÄST! Den gömde sig under passagerar sätet fast jag letat där tidigare!

Tusen tack/ Maja

❤️

Hej

Tack så mycket för vägledningen/stjärnan.

Det var spännande att läsa

Mvh Anna

❤️

Tack Lotta

Intressant läsning. Speciellt det om att jag har en föreställning om hur saker o ting SKA & BÖR vara. Kanske behöver jag hitta min egen o speciella väg. Det är svårt då jag gärna jämför mig med andra.

Jag blir inte förvånad när du säger att jag levt som man o dessutom obunden. Det känner jag så väl igen när du säger det. Vet inte hur många gånger jag sagt till min fästman att jag borde varit man. Inte för att jag har några tveksamheter om mitt kön o min läggning men det bara känns bekant på nått sätt.

Linnea

❤️

Hej Lotta

Jag kände att jag vill ge lite feedback på din läggning. Det var en djupare beskrivning av min tillvaro i livet just nu. Det känns tydligt att du prickar in de viktiga bitarna som jag mest undrat över. De begränsningar och hinder jag känner att finns där just nu i mitt liv. Nu känns de lättare att förstå och att försöka komma på mig hur jag tänker och bli mer medveten om hur jag borde tänka/skapa möjligheter. Se ljusare på tillvaron och möjligheterna. Vistas mer bland människor som ger mer positiva känslor. Ge beröm och positiv feedback till mig själv. Jag känner verkligen att du kunnat ge mig den bästa vägledningen just nu.

Ett varmt tack för läggningen av kommande partner

Lena

❤️

DU ÄR EN ÄNGEL

Hittade passet! Var precis som du sa, i en låda man drar ut, uppe på högkant ganska långt upp.

Tack så mycket/Linda

❤️

Hej Lotta

Tack så mycket för ditt innehållsrika mail med tips, information och klokhet, det var klargörande.

Allt gott!

Kram Agneta

❤️

Tack så mycket för en fin läsning!

Vänligen Linnea

❤️

Tack för detta Lotta

Allt du skrev förstår jag och är verkligen det jag ville höra. Angående min upplevelse så är det helt fantastiskt hur du satte detaljerna.

Kram Camilla

❤️

Tack Lotta

Ska bära med mig och se tillbaka på det du skrivit när jag känner mig vilsen. Kommer höra av mig igen när jag behöver råd och vägledning. Tack så jätte mycket.

Kram Angelica

❤️

Hej Lotta,

Tusen tusen tack från hela mitt hjärta

Charlotte

❤️

Hej Lotta

Jag brukar alltid tacka för dina svar men den här gången var det lite för lång väg upp just då, MEN nu är jag på gång sakta och lite skakigt.

Du har alltid rätt och jag kommer alltid att återkomma till dej för att hitta rätt kurs för livets alla delar.

Matilde

❤️

Tusen tack för alla kloka ord samt för din vägledning

Christina

❤️

Tusen tack för ditt positiva svar och din vägledning, den var mycket bra. Dina ord var träffande och betyder mycket för mig.

Mvh Elisabeth

❤️

Tack Lotta

Din vägledning var pricksäker och jag tar till mig budskapen. Kärlek och ljus till dig.

Med vänlig hälsning, Barbara

❤️

Hej Lotta!

Tack för dina fina ord. Det känns bättre nu efter din vägledning och kan nu gå vidare i planeringen. Det är väldigt mycket som ska planeras och synkroniseras inför flytten.

Tack, än en gång. Jag lär nog få andra anledningar till att jag återkommer.

Med vänlig hälsning

Bo

❤️

Tack Lotta

Dina ord öppnar mina tankar och känslor. Jag vågar något jag inte vågat förut. Jag vågar öppna mig för kärlek och godhet och jag vågar stänga dörren till dem och det som inte ger mig det.

Kram Jessica

❤️

Tack Lotta för snabbt svar och tack för de fina orden från andevärlden.

Jag fick den hjälp jag behöver och svar på mina funderingar.

Många gånger en bekräftelse på det man redan vet men ändå behöver just det.

Har stort förtroende för dig.

Tack än en gång

Elisabeth

❤️

Stort tack! Vi hittade pengarna ikväll. Jag & Benny letade överallt. Glädjen var enorm och tårarna flödar fortfarande.

Benny sänder ett enormt stort tack till dig.

Stora kramar med mycket tacksamhet.

Carina

❤️

Hej Lotta

Stort tack för din läsning. Jag känner mig träffad, mitt i prick.

Ja, jag känner mig rätt vilsen emellanåt, men jag ska bli bättre på att njuta av livet och följa med i strömmen och tacka universum.

Det nya jobbet ser jag verkligen fram emot, en ny riktning där jag kommer att kunna knyta ihop påsen och få till mig mer kunskaper. Jag ber ofta änglarna om hjälp i min situation.

Tack än en gång, Lotta

❤️

Tack för dina visdomsord

Det är dags att landa i livet på mitt sätt och som jag vill.

Behöver och ta ansvar över den jag är och välkomna mig själv .

Tack lotta

❤️

Tack så mycket för ditt svar.

Visionboard och tacksamhetsbok är något jag hållit på med några år. Känns jättebra att fokusera på allt man har att vara tacksam för.

Det är svårt att veta om man har motstånd till något. Tänker att jag är öppen för Universum och är redo att ta steget mot nya utmaningar. Får fortsätta så och tro och ha tillit till att det löser sig till det bästa.

Ha det gott!

Marie

❤️

Kloss i kloss! I fjärde raden av tätt placerade flyttlådor, fem lådor på höjden högt, i den nedersta flyttlådan längst in i det mest otillgängliga hörnet av förrådet, i en skokartong liggandes på sidan, inkilad bredvid andra kartonger inuti flyttkartongen, fanns mitt pass liggande på rygg men stående rakt upp på grund av kartongens sidoläge – precis som du sa, ståendes upp. I en tyst källare hemma 🙂

Du har räddat min semester, sommar, relation, hur långt man nu vill dra det hela – och jag tackar dig ödmjukast och hjärtligast för att du gav mig styrkan och någon sorts motivering för att orka gå ned i källaren och ta tag i eländet som jag gav upp halvvägs in dagen innan. Det fanns inte ett skrymsle kvar i lägenheten att genomsöka, men aldrig trodde jag att jag varit dum nog att lägga passet i en låda under flytten. Underbart!

Jag önskar dig en fantastisk sommar!

Stor kram, Peter

❤️

Hej Lotta!

Tusen varma tack för ditt fina mail och meddelande. Verkligen mycket att se på och känna in. Tacksam för att du uppmärksammar det. Gläder mig över all min okonventionalitet och mina nyfikna planer och visioner. Och min möjlighet att välja! Så tacksam över livet och älskar det så mycket.  Älskar att leva med mina barn och känner oändlig nåd över att vara deras mamma.  Min son sa till mig häromdagen “tack för att du gav mig chansen att få leva” det väcker ödmjukhet inför mysteriet.
Jag har fler frågor och återkommer snart
Tack, ta hand om dig fina Lotta!
Kram, Tess

❤️

Hej Lotta!

Tusen tack för hjälp och de fina svaren jag fick!
Det känns som att jag fått distanshjälp som om det gjutit olja på vågorna och jag är så glad och tacksam för det.

Stort tack igen och önskar en fortsatt trevlig dag

Mvh Martin

❤️

Hjärtligt tack för denna fina årsstjärna!

Den talar verkligen rakt in i mig. Har börjat ifrågasätta det jag tidigare trott och baserat min världsuppfattning på och förstå nu att det finns så mycket mer.

Återkommer nog inom kort då det fanns så många spännande erbjudanden på hemsidan.

Kram Eleonora

❤️

Hej!

Jag mejlade för ett tag sen angående pengar som jag tappat bort och trodde de var stulna. Igår kom de fram! Jag är världens lyckligaste och vill tacka dig så mkt!

Med vänlig hälsning,
Natalie

❤️

Tusen tack för ditt svar!

Bär det med mig och använder ditt svar som en påminnelse. Sättet att se det som du beskriver har ju tagit mig dit jag är. Ditt svar var en bekräftelse och påminnelse att fortsätta så, tack!
Angående relationen till min far och hans barn,  så får det mogna fram… just nu kan jag inte hitta den känslan men förstår att det ändå går att visualisera det, så kanske småningom.
Vänligen Lovisa

❤️

 Lotta

Tack för att du tog tid att skriva ett så oerhört fint och utförligt svar! Är dig väldigt tacksam.

Kram Anna

❤️

 Kära Lotta

Tusen tack för att ditt mejl. Jag känner att det resonerar väldigt att jag kommer behöva vara själv en längre tid. Och jag ber hela tiden att universum ska hjälpa mitt ex att reda upp sitt liv och att han tar är villig att ta emot den hjälpen. Jag kommer ju alltid att älska honom och bry mig om honom, även om det blev som det blev.

Försöker jag vara positiv. Är väldigt nyfiken på framtiden och har varit  orolig men försöker att ta varje dag som den kommer och inte tänka för mycket.

Återigen, stort tack

Massa kramar från Michan

❤️

Hej Lotta

Åhh tack för din vackra och peppade budskap! Jag ska göra mitt bästa att tänka på mig mer vad jag vill. Du har så rätt idet, tack!

Intressant budskap om Jim. Kände att det du skrev stämmer bra om hur jag uppfattar honom.

Höga ideal…. Ja det har han i allt med sitt estetiska öga, både vad gäller stil, kvinnor, hem ja allt. Ja, jag hoppas vår nya vänskap kan utvecklas till något vackert. Tack!

Mvh Kicki

❤️

Stort tack Lotta

Ja det är verkligen en riktig transformationsprocess jag går igenom just nu. Jag kan väl känns igen mig i det du skriver och vet att jag har saker att jobba med. Smärtan är svår men om det leder mig till en högre medvetenhet är det värt det.

Stjärnan ger mig hopp och tro att det ska gå väl!
Stort tack!

Kram Camilla

❤️

Lotta

Tusen tack för en väldigt fin reading. Den gav mig mkt!

Kram Lisa

❤️

Tack Lotta!

Du har helt rätt måste jobba på tillit och att kunna se livet från den ljusaste sidan.

Ha en fin dag,

Vänligen Pia

❤️

Hej Lotta

Tusen tack för ditt fina brev. Det stämmer så bra, jag har mycket lättare för att ge än att ta emot. Jag ska verkligen tänka på att kunna ta emot också. Skönt att höra att min häst trivs och mår bra. Även om jag kan se det, så var det skönt att få det bekräftat

Många kramar

Ingela

❤️

Tack för budskapet  det ska jag bära med mig i hjärtat

Hälsningar Helena

❤️

Hej Lotta

TACK för gratulationen och ett fint svar.

Så tacksam! Ska spara detta och verkligen ta till mig det. Jag tränar qigong I tystnad varje dag. Jag ha även ett stort behov att vara själv så du o andarna har så rätt.

Kraaam till bästa Lotta

❤️

Hej Lotta!

Tack för en fantastisk läsning. Just det här du nämnde i början, är något jag själv börjat halka in på allt mer. Det var riktigt häftigt att läsa att det jag redan känt inom mig stämde.

Mvh Isabella

❤️

Stort tack! Det var ett viktigt budskap att jag behöver låta processen få ta sin tid och att ha tålamod. Det känns verkligen bra!

Varma hälsningar Camilla

❤️

Tack finaste Lotta för mail, det va fint och spännande att läsa, jag återkommer igen!

Du är bäst!

Kram Ermina

❤️

Hej Lotta

Stort tack för ditt svar. Det var verkligen ett fint svar som berörde mig starkt i flera dagar.

Jag tar med mig det.

Kramar Johanna

❤️

Tack så himla mycket!

Förstår precis det du skriver, blev en liten ögonöppnare, tack.

Med vänlig hälsning,

Kaisa

❤️

Tusen tack för de fina budskapen och fantastisk läsning om ängeln som finns för mig. Intressant läsning och  jag tar till mig det som du beskrev. Jag är väldigt nöjd och lär komma igen!

Mvh Jonathan

❤️

Hej

Är så tacksam för vägledningen via mejl. Jag har varit medial sedan jag var barn och har oftast möjlighet att hjälpa andra men när det gäller mig själv, finner jag det ibland svårt och då tar jag till hjälp

Det är precis som du skriver att jag triggas i situationer utifrån mitt eget bagage. Bör vara med kreativ och meditera mer för att bli av med ångesten som ibland kommer och går känner jag och kommunicera tydligt och se till mitt inre hur jag vill ha det gällande saker och ting.

Tusen tack för hjälpen!

❤️

Tack snälla för en fin sammanfattning och din energi.

Jag ska försöka ta vara på det du skrev och lyssna på dina råd.

Mvh Justina

❤️

Tack, så fin jag upplevde din vägledning,️ den gick rakt in i mig

Vänliga hälsningar

Anna

❤️

Hej Lotta

Stort tack för ditt svar. Mycket igenkänning och skönt med lite guidning på vägen.

Varm kram Mia

❤️

Tusen tack.

Det här var mycket värdefullt.

Så det är Adreanne hon heter. Jag fick till mej en kvinnlig gestalt, men fick bara fatt i begynnelsebokstaven A. Min intuition är inte så slipad, men jag har mina stunder.

Tacksam att få det bekräftad, att jag var rätt ute.

Jag ska ta till mej av deras tankar, jag tror att det på det stora hela innebär ett självförverkligande genom mej själv, inte genom andra. Jag måste som sagt jorda mej mer. Mer närvaro i mej och mitt.

Återigen, stort tack för hjälpen med detta budskap, högst troligt att jag återkommer.

Carro

❤️

Tack Lotta

Det tog lång tid att bearbeta denna text. Kan fortfarande inte läsa det utan att gråta. Dottern har fått fina tecken av Nemo. Här om dagen landade päls på henne, på hennes axel/hals och hon kände Nemo susa förbi mot hennes ben.

Tack kära du

❤️

Hej Lotta

Tack för ditt svar med båda givandes samt spännandes information. Det gav mig mycket visshet just nu.

Jag återkommer längre fram för en ny uppdatering om framtida livs händelser.

Då önskar jag dig en underbar fin helg i vårsolen

Mvh Laila

❤️

Tack!!

Jag kontaktade min väninna som jag åkt bil med till padelhallen. Hon hade städat sin bil men inte hittat min nyckel. Kollade en gång till och där låg den – inkilad under sätet där jag satt. Så den hade glidit ur min ficka och låg verkligen i närheten av en bil.

Stort tack för hjälpen!

Sandra

❤️

Tusen tack! Det var verkligen utförligt. Man skulle nästan kunna tro att du känner mig och mina barn så säger bara att du är fantastisk duktig.

Tack och bamse kram Barbro

❤️

Tack för ditt svar

Jag ska ta med mig allt du skriver och tänka på det, se ljust på framtiden och lyssna till mig själv!

Hälsningar Emma

❤️

Tack Lotta

För en fantastisk reading. Jag får alltid det jag behöver, din medialitet och livserfarenhet ger mig sådan enkel vägledning att följa.

Jessica

❤️

Tack snälla, du kan inte ana vad detta betyder för mig.

Betyder så mycket att få kontakt med “Mamma”. TACK!

Mvh Margareta

❤️

Hej!

Vi talades vid för några dagar sedan om vår katt Floki som var försvunnen sedan några dagar tillbaka. Du hade rätt, hon var ute på vift och kom hem igår kväll, efter åtta dagar på fri tass. Hungrig, trött och avmagrad men välbehållen.

Så ett stort tack för din hjälp!

Maja

❤️

Hej Lotta

Ett stort tack för dina ljusa och positiva meddelanden.

Det där med att jag bör kommunicera tydligare och lära mig att ställa upp för mig själv stämmer nog väldigt bra. Jag försöka tänka på det litet mer fr.o.m. nu.

Det du skriver om jobbet låter jättebra och är nästan exakt vad jag hoppas på. Jag kommer dock att förtsätta att be till änglarna om att nåt kommer igång litet tidigare! Be kan man ju alltid och mirakel kan ju ske.

Detta med kärlek,  ja det handlar nog mest om att inte låta andra människor trampa på en och göra en olycklig. Det måste jag nog också lära mig. Förhoppningsvis kommer det att finnas någon i framtiden som kommer att hålla sin dörr öppen för mig istället.

Kram Christina

❤️

Tack Lotta

Det var mycket att läsa och ta in i det här budskapet. Måste läsa flera gånger och ta in allt och se på mig utifrån allt änglarna förmedlat.

Känner igen mig i mycket här och försöker varje dag att komma i kontakt med min inre styrka som jag vet själv att jag tappat bort. Jag kämpar om vi säger så.

Tack  och tack igen för den tid du tagit dig för mig. Jag uppskattar det väldigt mycket

Kram från Marianne

 ❤️

Hej Lotta!

Nu är det exakt 1 år sedan jag mailade dig, otroligt att det inföll så precis.

Nu är det dags igen

❤️

Tack snälla Lotta!

Du beskriver precis där jag är just nu i en process att möta den jag verkligen, verkligen är på ett själsplan och människa men som jag varit så duktig på att negligera så det är mycket tårar och känslor som kommer upp just nu!

Att fatta beslut som stärker mig och följa handlingsplan har återkommit som budskap flera ggr denna vecka så tack för bekräftelsen!

Tack/Pernilla

❤️

Tack kära Lotta

Känner så väl igen mig i det du skriver och fann även ett större lugn av dina rader.

Tack!!

Med vänlig hälsning

Anna

❤️

  Finaste Lotta ️

Jag är så glad o lycklig att jag fått veta vem min skyddsängel är.
Den finaste ängeln som finns och så glad att hon hjälper mig i mitt liv .
Kommer verkligen ta tillvara på råden hon gett mig  nu vet jag vad jag ska göra.

Tack så mycket Miriam

❤️

Hjärtligt tack för ett långt och innehållsrikt svar. Blir intressant att följa månad för månad. Du skrev om skogen. Jag brukar gå långa skogspromenader och stanna upp och se det fina. Mår bra av det. Har plockat lingon- och blåbärsris som pryder sin plats. Är en erfarenhet rikare och har satt som mål att jag ska klara av det här och se framåt.

Tar fasta på dina ord att: “Livet blir vad vi gör det till”

Kram och tack från Anita

❤️

Lotta

Här har du en återkommande kund som är supernöjd ️

Kram Carita

❤️

Lotta

Du hade rätt! Den är hittad. Den låg i kartongen till I-pad fodralet i ett köksskåp högt uppe. Senast igår tog jag ut kartongen och bad min man hålla den medan jag letade. Funderade inte på att öppna den överhuvudtaget . Har letat där minst 10 gånger!
Är så lycklig

 ❤️

Tack snälla för dessa fina ord! Du träffar mig rakt i hjärtat och skriver saker som är helt i tiden.

Kram Anna

 ❤️

Hej

Först vill jag berätta att det du berättat för mig har stämt. Jag har skrivit några ggr. Nu sist var det att det  jobb du såg att jag hade stor chans att få, gick till någon annan. Var en stor besvikelse.  Skrev till dig och du sa att det finns ett jobb och du kommer att få det. Efter några veckor ringde chefen från den skolan jag sökt och sa att jag fick jobb där, en skräddarsydd tjänst för mig. Börjar i augusti och det kommer säkert bli jättebra.

Jag är väldigt tacksam för dina svar

Kram Carita

 ❤️

Tack så mycket bästa Lotta, dina änglaråd uppskattas!

Jag återkommer alltid till dig.

Ha det så bra!

Mvh Tiina

 ❤️

Tack så mycket! Är mycket lycklig nu, i mitt nya liv! Separationen blev bra till slut, som jag planerade. Bad om mycket hjälp från änglarna och jag kände dem.

Går ofta till ett medium och rensar och får hjälp med alla tankar. Healing är fantastiskt. Ni är fantastiska som har denna gåva.

Tack igen och ha en fin helg

Varma hälsningar Maria

❤️

Hej Lotta!

Tusen tack för din hjälp

Din text är väldigt träffande och hjälpsam då jag nu är väldigt förvirrad, men de känns ändå som att jag innerst inne vet vad som är rätt, men Jag vågar inte lita på känslan fast jag vill… jobbar vidare i lugn takt o hoppas att det klarnar.

Tack återigen! Ha en fin dag

Therese

❤️

Tack snälla!

Känns skönt att läsa o ta in.

Kram Marie

❤️

Hej igen Lotta

Vi hade kontakt tidigare om min katt Bella. Du sade is i magen och att hon skulle komma hem. Hon är hemma!!! Hon kom ikväll med halsband på och allt. Jättehungrig och lite skygg. Jag ville bara tala om det för dig. Tack för din hjälp!

Sara

❤️

Hej Lotta!

Tack snälla för tolkningen… Känner så väl igen mig i det du skriver om kommunikation och  mitt sätt att vara. Hur jag uttrycker och håller inne på min kunskap.  Känns som att det stämmer väldigt bra. Nu har saker att jobba med. Tror själv att mitt nuvarande jobb är på väg mot avslut… Har tänkt att söka nytt. Så spännande med tidigare livet på 1700 talet. Kan det vara så att den person som jag var då kan påverka den jag är idag? Så häftigt! Ska prova att meditera och försöka gå tillbaka i tiden.

Tack än en gång för tolkningen//  Monika

❤️

Lotta

Tack så mycket.  Det du skriver går ända in i hjärtat då du sätter ord på mina känslor där i början.  Ska försöka ta åt mig och komma ihåg det du skrivit.

Hälsningar Karla

❤️

Hej Lotta

Tack för en fin läggning.

Jag förstår att det är de stora penseldragen över året och sen är det vad jag själv väljer att göra, vilket jag ska ta en rejäl funderare över och skicka till andevärlden om hjälp till nästa steg i livet. Det är nåt med det där okända, kittlande, spännande att inte veta nästa steg. Ana vilket håll jag vill åt och allt vad det innebär innan olika beslut är fattas.

Ha det fin sommar

// Mvh Riitta

❤️

Lotta

Du är väldigt klockren i din beskrivning, just nu studerar jag så det är mycket böcker och tankar.

Jag får kämpa i uppförsbacke kan man säga då stöd från min man är obefintlig, mina vänner säger att jag måste vara extra stark för att klara detta nu. Det är sant.

Jag tar emot dina budskap om att slänga ut min önskan till universum.

Ha en fantastisk dag

Mvh Annette

❤️

Hej Lotta

Tack så mycket för din vägledning. Jag ska försöka acceptera situationen som den är just nu och hoppas att det sker en positiv förändring längre fram. Det ser trots allt ut att kunna bli ett bra år framöver så jag ska försöka att inte fastna i sådant jag inte kan förändra.

Tack för boktipset, ska titta efter den.

Ha en fantastisk sommar!

Mvh Nadia

❤️

Hej Lotta

Blev så oerhört varm, glad och tacksam för ditt svar. Du har fångat mig precis.

Skulle gärna vilja få återkomma till dig.

Innerligt tacksam

Kramar från Sonja

❤️

Tack snälla, så fint skrivet!

Det är precis så jag lever. Glad och tacksam, ser möjligheter även i dessa corona tider. Älskar mig själv och prioriterar mig själv.

Är så tacksam för allt jag lärt mig. Känner att jag har transformerats till 5:e dimensionen. Nöjd och glad var dag. Ser fram emot att möta mannen. Kommer verkligen att rekommendera dig. Allt detta känns så äkta.

Kram och tack

❤️

Lotta

Nyckel återfunnen i min 8-årings garderob. Skönt att den är åter.

Tack för hjälpen//Mia

❤️

Tack så hjärtligt ♡

Jag ska bära med mig det.

Mycket passande och välbehövligt ♡

/Sara

 ❤️

Fältlmössan låg i en luva som var åtdragen i en av mina militär jackor som hängde! Du hade rätt.

Tack//Erik

❤️

Hej Lotta

Stort tack för svar. Nu är det på tiden att jag litar på min egen ”intuition”. Precis allt det du och andevärlden säger är exakt det jag själv redan vet eller känner. Både när det gäller mitt arbete och kärleken. Jag har bestämt mig NU för att VÅGA lita på MIG.

Det blev så tydligt i dina svar denna gången, det blev en sån bekräftelse på min egen förmåga. Tusen, tusen tack för att du hjälpt mig framåt, nu ska jag försöka stå på egna ben ett tag. Men, det känns skönt att veta att du finns, och det du gör är helt fantastiskt.

Varm kram från Mia

❤️

Tack för denna fina läggning om kärleken.

Fantastiskt det stämmer så bra att jag ofta vill något som jag sen inte fullför för att någon närstående säger att t ex det där klarar du aldrig, eller det där bara tokiga idéer. Nu ska jag lyssna på mig själv och göra sånt som känns bra för mig.

Låter spännande om mannen med grått hår och blå ögon.

Tack än en gång och kram!

❤️

Stort tack Lotta

Mycket att läsa och ta in. Behöver läsa detta flera gånger för att ta till mig hela tolkningen.

Stort och varmt tack för din tid

Kram Marianne

❤️

Tack för ditt svar

Nu ska jag lära mej dagdrömma!!

Bara längtar till havet, solen,

vågskvalp och bad!!

Där kan jag slappa, liite.

Ha de bäst

Marika

❤️

Tack fina Lotta

Kommer läsa dina rader många gånger. De ge mig styrka.

Tack fina du// Marzena

 ❤️

Hej Lotta

Tack snälla. Vad spännande att höra. Det känns riktigt bra.

Kram Laila

❤️

Hej Lotta!

Vill bara tacka så mycket för  en väldigt intressant läsning som guidning o hjälp i min närmaste framtid!

Önskar dig en trevlig tid framöver o tack än en gång. Jag är ju själv en ganska medial person så jag väljer med omsorg de få gånger i livet som jag känner att jag måste ta hjälp av någon annan som jag då känner kan sin sak och verkligen är ett seriöst medium.

Vänliga hälsningar

Fatima

❤️

Hej Lotta

Tack fina för den djuplodande vägledningen. Du sätter fingret på allt och det resonerar. Jag är väldigt tacksam för första stycket om förvirringen i mitt liv. Det bekräftar många saker jag upplever och undrar över.

 Tack Johan

❤️

Hej Lotta

Tack för dina fina ord! Jag förstår precis allt.

Varm kram Mia

❤️

Jag bad andevärlden om hjälp ang jobbsituationen och kärleken och fick hjälp direkt.

Min man och jag är nykära igen

Jag har fått tre erbjudanden angående jobb

Jag har tackat ja till det jag känner känns rätt i mitt hjärta och känsla

Nu ska jag njuta av livet och ta och ge kärlek i tacksamhet

Ha en underbar tid

Kram Ulrika

❤️

Hej Lotta!

Idag har jag hittat både nycklarna och klockan. Nycklarna låg i en ficka i bilen och klockan var inlämnad på gymmet. Tusen tack för hjälpen!

Med vänlig hälsning,

Charlotte

❤️

Tack Lotta

Fina bud jag fick! Skall verkligen ta till mig detta. Läsa detta många gånger och tänka till.

Tack. Trevlig helg önskar jag dig!

// Gunilla

❤️

Tack Lotta

Du är så klok. Så klockren i din beskrivning av mig och mina tankar och känslor. Du sätter ord på känslor och tankar som far runt i mig. Jag är ju medveten om det du skriver och jag jobbar ständigt med att känna den positiva känslan och lyckan som jag vet finns inom mig.

Jag ska skärpa mig och jobba hårdare när jag märker att jag dippar. Blir bara så less och tappar hoppet emellanåt och undrar hur svårt det ska vara för mig att få uppleva kärleken.

♥️ Tack för att du finns och ger av din förmåga och peppar till ett lyckligare och mer välmående liv.

Kram och kärlek till dig

❤️

Hej Lotta!

Tack för mailen, det va intressant och läsa!

Ska verkligen tänka på allt du har skrivit.

Tusen tack och vi hörs igen!

Ha en fin dag!

Kram

❤️

Tack Lotta för ditt fantastiskt fina svar. Jag tänker mycket på det.

Min tid är fylld av mest tacksamma tankar och sommaren är behaglig och stressfri.

Vad gäller arbete får det som ska komma och jag håller ögonen och kontakterna öppna.

Du är bäst

❤️

Hej Lotta

Tusen tusen tack för de fina och kloka orden de värmde verkligen inombords! Kommer läsa denna text flera gånger utan tvekan och jag kommer låta det som händer i livet hända med en tro på att saker kommer bli bra och att det finns en anledning till allt. Ditt svar gav mig mycket och träffade mig verkligen, det var även intressant och spännande! Jag är evigt tacksam för det, undrar om det är han jag tänker på eller om man är ute och cyklar haha…I guess time will tell.

Sköt om dig du med och glad påsk!

Kram Melinda

❤️

Godmorgon!

Tack så jätte mycket!

Det ger mej hopp och jag förstår att jag behöver jobba mer med mej själv.

Det känns som jag är på rätt väg i alla fall. Jag ska bara slappna av mer och flyta med livet. Jag har alltid vart sån kontroll människa men jag börjar känna av en förändring tycker jag.

Önskar dej en trevlig helg!

Marie

❤️

Stort tack Lotta, för dina utförliga och kärleksfulla svar på mina funderingar.

Detta var på alla vis precis vad jag behövde höra just nu. Jag ska verkligen ta dina råd till mig, och ska även lita på att allt kommer att bli bra.

Stort varmt tack!

Ljus och kärlek,

Cecilia

❤️

Tackar ödmjukast för detta! En skön påsk till Dig

Kram Anette

❤️

Hej Lotta

Tack för ditt svar och mycket bra tänkvärda ord.

Vill säga att jag är tacksam. Jag var lite skeptiskt över detta. Vi har inte träffats och du vet inte när jag är född eller några mer detaljer..

Trots det så känns det som att du verkligen har inblick i mitt liv.

Vad gäller Marcus har du verkligen träffat rätt. Jag är orolig för hans kost och att han motionerar lite.

Sebastian är mitt största huvudbry, där sa du också saker som stämmer att han har haft det tufft och motigt…

Du ska ha stort tack.

Önskar dig allt gott

Mvh Snezana

❤️

Tack för ditt mail och det arbete du lagt ner. Jag tar till mig och kommer återkomma om ett tag igen 🙂

Önskar dig en fin helg!

Jennifer

❤️

Tack Lotta

Vad du har skrivit fint. Ett mail som äntligen ger mig hopp om framtiden. Hopp om att min familj och jag ska må bra. Hopp om att finna ro och glädje igen.

Tack fina fina Lotta

Trevlig helg

❤️

Stort tack och kram till dig. Det känns som att det här är helt rätt det du skriver och hoppas att jag får uppleva en ny kärlek.

//Sara

❤️

Tack

Ja det e väl så…dax att släppa taget å gå vidare!

Har så mycket jag vill göra som inte har blivit gjort.

Har sagt till mig själv.

Ska bli klar med trädgården.

Börjar titta på utbildningar.

Känns som jag e på rätt spår.

För en gångs skull 🤪

Har väldigt stor beslut ångest.

Den hindrar mig i många situationer hur gör jag då?

Men bara när det gäller mig själv.

Tack för du tog dig tid

Jag tar åt mig det du säger släpp taget.

Se möjligheterna.

Kram Karin

❤️

Hej!

Jag vill bara berätta att min sons glasögon nu är återfunna. Tack!

Med vänliga hälsningar

Sandra

❤️

Tack Lotta!

Jag är evigt tacksam för det du förmedlar.

Det ger mig så mycket kraft och känsla av faktiskt ”beskydd”.

Tack, tack, tack.

Må så gott

Margaretha

❤️

Hej Lotta!

Jag måste skriva till dig, jag vet inte om folk brukar göra det men när jag läst det första budskapet så var det så träffsäkert att det fick mig att gråta. Tacksam!

Kram Siw

❤️

Hej igen Lotta!

Jag vill bara återkoppla till dig för idag har jag hittat mina nycklar!

De låg inte i någon låda i lägenheten, utan i en ficka bakom förarsätet i min bil. Men det stämde ju att det var mjukt (tyg) runt om och att de låg inträngt (hade fastnat mellan en vikt plastficka och några papper/broschyrer och ovanpå låg ett par arbetshandskar (mjukt tyg) och det fanns andra saker i fickan, precis som du sa fast du trodde det var en låda. Jag minns att du nämnde i förbifarten att du såg nyckeln i rörelse, då tänkte jag på bilen, men sen fastnade jag i det där med lådan och letade istället i flera dagar i min lägenhet.

Spännande att se hur pusselbitarna/ledtrådarna man får stämmer när man väl står med facit i hand.

Tack snälla du för hjälpen!

Vänliga hälsningar Annika

❤️

Hej Lotta!

Tack så mycket för de fina orden och värdefulla råden!

Ha det fint,

Mvh Eddie

❤️

Tack Lotta för din fantastiska gåva som du förmedlar mellan andevärlden och oss. Så tacksam.

Kram Malin

❤️

STORT TACK!!!

Jag ska lita på mina känslor mer (för dom är inte så tokiga:) och ta det lååångsamt med min läkning av kropp och själ, och ta hjälp från änglar och männsikor som stöttar mig. Jag ska ta mig upp igen och finna stort värde och tacksamhet igen.

Sköt om dig

Susanne

❤️

Hej Lotta!

Tack hjärtlig tack så mycket för ditt fina mail. Det var jättebra vägledning jag fick, ska följa den. Ska be till andevärlden om hjälp med utrensningen.

Jo jag misstänkte att det var något skumt med denna man.

Jag har nu brutit allt kontakt med honom.

Önskar dig en bra helg. Tack

❤️

Hej Lotta!

Tack snälla för ditt svar. Jag har läst ditt mejl flera gånger och reflekterat över meddelandet och mycket utav det som du tar upp är verkligen mitt i prick, jag känner mig så uppmuntrad av de råd och de svar som jag har fått av andevärlden. Jag uppskattar vidare verkligen att använda mejl som kommunikationsväg, så otroligt smidigt!

Du kommer nog att se mer av mig i framtiden!

Jag önskar dig en fin kväll och tack återigen för ditt svar!

Kram Sanda

❤️

Tusen tack Lotta, så intressant! Och det var precis det jag behövde höra.

Ha det så bra!

Kram Tiina

❤️

Det är så fantastiskt hur fina du och dina änglar kan se exakt både helheten med alla detaljer 🙂

Tusen tack bästa Lotta!

Varm kram tillbaka Elena

❤️

Tack snälla du.mycket som jag kan ta till mig. En del som jag inte riktigt förstår men det kanske trillar på plats vad det lider. Jag kommer

säkerligen återkomma när jag behöver vägledning igen.

Kram Agneta

❤️

Hej Lotta och tack för tänkvärda ord och vägledning.

Skall begrunda och ta stegen som de kommer och verkligen se till både nuet och det som varit för att komma vidare framåt.

Kram Susanne

❤️

Tack Lotta!

Vilket fint svar du gav mig.

Allt kändes rätt på pricken.

Jag har själv önskat mig andra ord att använda i min kommunikation.

Tar dina ord med mig.

Må så gott

❤️

Tack! Jag har följt de råd jag fått i dina tidigare readings. Gör det nu också, det hjälper verkligen. 2020 är mitt år, att höja livskvaliteten, få en bättre hälsa, och acceptera mig själv.

Än en gång, tack, och varm kram!

❤️

Hej Lotta och tack för dina svar, det blev så mycket mer än jag hade förväntat mig.

Du har så rätt i att det är ju så mycket lättare att ge mer till andra än till mig själv. Jag tar till mig det du säger om att jag ska vara snäll mot mig själv, och har på olika sätt redan börjat att göra mer av sådant som jag gillar och som ger mig något värdefullt.

Vad det gäller min dotter så bekräftar du mina egna tankar om henne, hon går sin egen väg och har alltid gjort så och jag får bara iaktta och finnas om hon behöver mig.

Detsamma gäller för min bror, jag finns där om han behöver mig. Men det  är ju hans livsväg…

Tack återigen, jag lär återkomma till dig

Erika

❤️

Tack så mycket! Det var tänkvärda ord, ska jobba på det du har nämnt.

Kram Carina

❤️

Hej Lotta

Det känns så fint att läsa ditt svar och jag ska verkligen göra mitt bästa för att följa uppmaningarna. (det görs ju inte per automatik, så det måste bli ett aktivt val att göra det)

Vill passa på att berätta att det visat sig att de svar du gav förra/första gången jag ställde 3 arbets- & ekonomifrågor stämde, det senaste slog in nu för någon vecka sen.

Fantastiskt 🙂 Tack för det du gör ❤️

Ha en fin julhelg och Gott Nytt År!

❤️

Tack snälla!

Det ligger mycket i det du skriver men känns fortfarande väldigt svårt att göra någon förändring. Har varit i samma relation i 10 år nu och går fortfarande omkring och hoppas och tror att ”det blir bättre sen”.

Återkommer nog om nåt år igen, får se hur allt är då?

Kram Annki

❤️

Tack Lotta för ditt svar!

Fantastiskt att det fanns så tydlig och viktig information gällande mina vänner, då det faktiskt är något jag märker hur vissa gamla vänner bara suger ut av mig för egen vinnings skull… Så gränser och nej. Träning pågår..

Det framgick också att det är självläkning till hundra procent och älska mig själv som gäller efter den kraschade kärleksrelationen. Skönt med den bekräftelsen att mannen verkligen var ett verktyg som speglade fram min insida som får mig att växa till det som nu är nödvändigt. Att släppa tankarna om tvillingsjäl är bra. Ärendet kan härmed avslutas och lägga all energi till mig själv…. ;-))

Tack för din stora hjälp!

Kram Marie

❤️

Tack för fina svar… jag ska verkligen ta dem till mig.

Kram Camilla

❤️

Tusen tack fina du, för svar på mina frågor. Jag har läst allt noggrant och förstår precis vad ”de” menar. Jag ska verkligen försöka. Jag mediterar mer och mer. Känner oxå att när jag gör min yoga så hamnar jag i ett ”meditativt” tillstånd., och det känns bra. Dina ord blir trösterika när det egentligen känns ganska tröstlöst.

Varm kram från Sofia ♥️

❤️

Tack Lotta, det är precist så jag känner, att det är skönt med lite lugnare period just nu. Trevlig helg

❤️

Hej Lotta!

Tack för svar och en lotsning på vilket ben jag ska stå på, tiden som varit har varit allt annat än lugn på både insidan och utsidan.. Jag brottas med mycket, men är på god väg känner det kommer insikter men du har beskrivit det rätt bra…

Jag känner att egentligen är det nog inte jobbet Som är det viktigaste utan jag själv… Jag ser det nu.. Istället för att vara rädd och orolig över olika val.. Så ska jag jobba med bra val för mig själv istället..

Jag bär på en stor förlust sen nov – 18 då min Far tragiskt gick bort i El olyckan … Det har satt stora spår och jag har väl inte riktigt bearbetat det… Då jag la locket på och rusade iväg… Typ som stoppa huvudet i sanden…

Tack igen

Bästa hälsningar Sara

❤️

Hej Lotta

Ett stort tack för snabbt och fint svar. Det här med astralresor kände jag inte till och vet inte riktigt vad det är. Men det låter väldigt spännande! Jag får läsa på om det. Jag ska försöka stärka mig själv och så får vi se vad jag gör med det andra. Jobbigt är det i alla fall, men det var skönt och få lite klarhet i allt “konstigt”. Tusen tack än en gång!

Kram Mia!

❤️

Jag vill bara Tacka dig ❣❣

Ta hand om din fantastiska själ och lysande stjärna

Blessed be Caroline

❤️

Hej Lotta!

Vill bara tacka så mycket för  en väldigt intressant läsning som guidning o hjälp i min närmaste framtid!

Önskar dig en trevlig höst o tack än en gång! Jag är ju själv en ganska medial person så jag väljer med omsorg de få ggr i livet som jag känner att jag måste ta hjälp av någon annan som jag då känner kan sin sak o verkligen är ett seriöst medium!

Vänliga hälsningar

Fatima

❤️

Tack så mycket Lotta

Du är så fin och har så mycket klokhet i dig och jag är så tacksam av att kunna få den här hjälpen.️

Kram Stina

❤️

Tack Lotta ♥️

Det var en del att in. Jag ska verkligen jobba på att hitta och förstå vad Det är jag ska släppa taget om. Och att jag ska lyssna på mitt hjärta istället har jag påbörjat en resa med att lyssna på meditation och försöka lära mig. Jag hoppas jag är på rätt väg. Och ska nu lägga mer energi på det du ger budskap om.

Söka i mitt inre. Läka sår. Acceptera. Älska mig själv och mitt liv. Öppen för nya människor. Leta efter halsbandet. ♥️

TACK fina du! All kärlek till dig ♥️

Tack för att du delar med dig av din gåva ♥️

Kram Helen

❤️

Tack från djupet av mitt hjärta för de underbara svaren. Nu har jag fått en bekräftelse och kan gå vidare framåt.

Jag önskar dig en underbar dag.

Kram Annci

❤️

Hej

Tack för ditt fina svar. Jag blir glad över svaret. Det ger lite ro i själen att jag är inne på rätt spår med allt som händer nu. Och att jag borde lyfta blicken lite, det är en nyttig påminnelse för mig!

Två barn! Wow…

Anita

❤️

Tackar av hela mitt hjärta för dessa budskap budskapen kommer att vara en otrolig hjälp i min utveckling

Kram och tack igen, Ulrika

❤️

Tusen tack för allt du underbara kvinna som förmedlat alla de vackra och hoppfulla orden, det gör mig så gott!!!

Från en mycket tacksam kvinna en solig söndagsmorgon

❤️

Hej Lotta!

Tack för dina tolkningar och budskap från andevärlden. Det bekräftar ju att jag gör rätt i att lyssna på min magkänsla och hjärta. När man känner sig energilös, förgiftad, orolig samt kvävd, utan att det förekommer hot eller våld när man umgås, då kan det ju inte vara rätt eller hur?

Än en gång ett stort tack till dig och du kan vara glad som har denna gåvan och valt att leva det liv du vill ock känner för, då sprudlar man säkert också av energi och glädje. vilket du tycks göra!

Hjärtligt tack

Kram från Birgitta

❤️

Tack Lotta för ditt svar!

Har läst ditt svar några gånger nu och förstår vad du skriver…ska bara ta till mig och göra det som jag egentligen kanske vet.

Bara lite vilsen och vågar väl inte lita på min intuition.

Men vet att det är ju det jag måste göra.

Önskar dig en fortsatt fin dag och tack

//Tess

❤️

Hej min vän!

Nu har den kommit. TACK så väldigt mycket !!!!
Det var så häftigt och spännande att höra och lära “nya” och gamla sanningar om mig. Du har prickat in mig riktigt bra, känns det som. Jag känner en styrka och ett inre lugn som jag inte har gjort tidigare. Tänk att jag har en ängel och vän vid min sida och att jag kommer att få återse pappa igen (fast det trodde jag redan tidigare)! Fantastiskt!

Bra att Du skickade med några visitkort, jag har lämnat ett till en nära vän och arbetskamrat. Kanske hon hör av sig.

Önskar Dig ett riktigt gott nytt år!

Kramar från Maria

❤️

Tack så mycket för ditt innehållsrika svar. Kommer att läsa det flera gånger.

Kram Maria

❤️

Hej igen och tack så jätte mycket för allt Du givit mig, alla Dina kloka ord o tips. Nu förstår jag helheten mycket bättre. När Du talade om för mig vad min guide hette o hur han såg ut började jag gråta, det bara kom o det var så befriande och starkt för jag har så många gånger känt just vind draget runt mej men jag har alltid känt mej trygg av det. Så än en gång tack så väldigt mycket. Vi hörs säkert flera gånger…

En stor kram till Dig // Kerstin

❤️

Hejsan!

Jag vill bara meddela dig att jag har fått min reading och har nu lyssnat på mina kommande år som jag har framför mig.
Jag ska handla boken som du nämnde.

Du inspirerade mig verkligen i början av din tolkning på min personliga beskrivning är korrekt och min skyddsängel ger mig mycket glädje och frihet, på något sätt när du beskrev hennes närvaro hos mig så fick jag helt plötsligt rysningar. Det måste nog vara ett tecken på att hon fanns här då under den tiden du beskrev henne.

Jag ska följa dina råd, dels har jag höga krav på mig som du beskrev och ibland kan det vara jobbigt med de krav jag har på mig men det är för att jag vill komma någonstans med dom intressen jag har, konst och mode.

Jag ler åt alla människor jag möter fast jag tynger ner mig själv av så kallad en låg energi. Med andra ord så är jag nedstämd ibland pga negativt tänkande som jag ska förbättra.

Du har en mycket mjuk fin röst och jag sjönk in i din röst rätt så snabbt. Ta detta som en komplimang, ok?

Jag tackar dig för all hjälp jag har fått, jag uppskattar dig verkligen då det kommer leda till fler återbesök.

Kram Madelene

❤️

Hej, jag vill tala om för dig att det kändes som om du kände mig utan och innan även mina barn. Jag tycker att du gjorde ett otroligt bra jobb med alla goda råd och vägledning med många sanningar. Att jag är mycket känslig nu och har starka känslor är så sant, ja mitt beteende och det jag nu står i. Att jag har stark intuition och ett väl utvecklat 6 sinne det stämmer. Jag ska verkligen ta allt du framförde på allvar.

Tack för att du gav mig en av mina guiders utseende och namn samt budskapen. Tack för att du via universum visat mig vägen och framfört så mycket sanningar om livet och mig själv. Det finns inte ord för hur mycket kärlek jag känner för universum. Det är en fantastiskt att det finns människor som kan hjälpa och ge sådan fin vägledning. Vilken GÅVA! Åter igen tack och hoppas du får många ljusa stunder på din väg med människor, djur, natur och resor mm

Hjärtligt tack med mycket ljus och kärlek.

Kram Katarina

❤️

Hej

Tack för readingen som kom igår. Jag har lite behov av att skriva av mig och då blir det naturligt att göra det till dig.
Jag tycker du har en “rätt” mångfacetterad bild av mig. Det var lite roligt.
Det var lite festligt. Jag känner mig oftast trygg men också i ett stort behov av människors uppmärksamhet och kärlek.

Jag ska bära det med mig – en känsla av att klara mig själv. Och tänka på att det kanske inte är de sidor jag trott som gör att människor initialt ofta får en skev bild av mig. Liksom jag ska ta vara på ledarkaraktären och min kreativitet!
Du kände verkligen in mitt lidande och idag är jag rätt tagen.

Jag undrade ju varför det blivit som det blev med min relation och jag får försöka vila i att det nu är färdigt. Det är svårt att se det som en lärdom just nu… De tidigare liven gör mig ödmjuk men också väldigt ledsen. För det känns som vi människor aldrig får frid. Det känns som mitt liv i jämförelse med andras är så svårt. Men jag kanske kämpar för mycket!?

Jag förstår inte riktigt varför jag skulle få veta så mycket om denne man? Kändes både trösterikt och sorgligt att han också blivit märkt av detta och önskat det ogjort. Då forsade tårarna.
Skillnaden mellan hans sorg och min är ju att jag vet den vidare anledningen på gott och ont.

Tack för att Du kände in vilken stjärna du tyckte jag behövde (eftersom du ändrade dig). Jag har beställt en av böckerna du rekommenderade.

Jag kikar in på din sida och de olika stjärnorna och återkommer när jag känner mig redo för nästa.

Tack Karin

❤️

Hej!

Vill bara tacka för vår pratstund. Det som du förmedlade till mig har fått mig att bestämma mig för hur jag ska gå vidare i mitt liv. Jag har pratat med mannen om hur jag känner och vad jag har beslutat mig för, det var väldigt viktigt för mig att få veta hur hans känslor för mig är, jag tackar dig för hjälpen och hoppas att vi båda, Ola och jag kan gå vidare trots våra känslor för varandra, livet blir inte alltid som man har tänkt sig, inser att jag alldeles för länge tänkt egoistiskt, så än en gång tack för din vägledning.

Kram Lena

 Ds. Hopplöst förälskad

❤️

Hej

Vill bara tacka Dig igen för Dina svar. Har läst dem om och om igen o känner det som en förtröstan om att jag har valt rätt. jag känner mig lycklig o glad, känner också glädje för att mannen jag har starka känslor för känner starkt för mig(det tror jag nog också själv).

Tusen Tack!

❤️

Hej

Tack för Ditt svar…vaknade inatt kvart i fyra och kunde inte somna om. Läste ditt mail och jag behövde inte gå längre än till bokhyllan…för där fanns boken “Hemligheten”. Köpte boken för ett par veckor sedan men har inte läst den. Så jag låg och läste den, kommer få läsa om den men fann verktyg att kunna använda mig av och framförallt förstå…ler…

Detta med mannen…ska försöka lära mig att hantera det. Tålamod det är jättesvårt men ska försöka.

Kram och tack

❤️

Hej kära Du!

Du och jag pratade i går kväll.

Tack för ditt rena budskap. Det gick rakt i hjärtat på mig.

Kram Marika

❤️

Tack för den bästa vägledningen jag någonsin fått!

Du är toppen. Känner mig jätte nöjd. Nu vet jag hur jag ska göra fram över.

Jätte stor och varm kram till dig!

Helen

❤️

Tack Lotta!

Det känns verkligen som det här är rätt, men det va väldigt skönt att få höra det från dig!

Kram Sara

❤️

Hej Lotta!

Jag vandrade den riktning du givit, ropade o ropade gick hemåt och väntade.
Min Misan kom till kvällen ligger nu i en mysfilt efter att ha ätit och druckit ordentligt.

Så härligt underbart att ha henne hemma igen. Stort TACK till Dig!

Jättekram Eva

❤️

Tack Lotta för dina härliga ord.

Jag vet att jag är en bra mamma och dotter och att jag avsätter för lite tid åt mig själv, men jag ska försöka bli bättre på det. Vänskapen med Gunnar värdesätter jag mycket och den vänskapen tänker jag inte äventyra. Du har rätt i att barnens far inte går att förändra utan jag får acceptera hans beteende och inte låta hans likgiltighet för barnen tynga mig. Jag är i hjärtat långt ifrån fri från mitt gamla liv, så ett förhållande får nog vänta. Oron för min åldriga pappa kanske jag kan lägga åt sidan ett tag och i stället glädja mig åt hans förmåga att hjälpligt klara sig själv.

Jag har mycket energi som jag ger till andra, även arbetsmässigt, lite ska jag spara åt mig själv.

Kram och än en gång “tack”

Lena

❤️

Hej Lotta

Tack för ditt svar️ Jag ska försöka lyssna mer på mig själv.

Jag kommer säkert att återkomma till dig för framtida funderingar.

Ta hand om Dig,

Kram Susanne

❤️

Hej så spännande!

Jag ska nu tänka på mig själv och försöka ta små steg i taget till nåt bättre.

Tack så mycket för denna gången återkommer fler gånger.

Kram Veronika

❤️

Sent om sider kommer ett stort tack.

Den första biten om mig är till stort stöd och hjälp. Jag har ännu inte vågat förändra helt och fullt men jag rör mig mot målet. Först då kommer nästa steg mot vad jag vill. Ibland, ganska ofta, undrar jag vad som håller mig tillbaka så jäkla hårt.

Att han är en fin man med stort hjärta och mycket kärlek… det vet jag ju redan och tvivlar inte på.

Tack igen

❤️

Tusen tack Lotta! Vilka djupa ord inledningsvis. Förstod inte allt men ska läsa många gånger så kanske poletten ramlar ner. Är det via en guide som du får orden till dig eller hur arbetar du? Så intressant att läsa, tack.

Allt gott!

Kram Cecilia

❤️

Hej Lotta!

Tack så jättemycket för den fina vägledningen jag fick av dig idag, det kändes mycket bättre efteråt. Detta att man vet att det finns en öppning och en väg som leder nånstans, det gör en sån stor skillnad.

Kram Christina

❤️