Ängla altare

Flickänglar fina

Vill du få kontakt få kontakt med Din skyddsängel/guide? Har du kanske några frågor du vill ställa? Kanske vill du berätta något som berör dig eller kanske be om hjälp, få råd eller vägledning?

Skulle du vilja ha en speciell plats där du kan tala med din ängel/guide? Kanske vill du göra en ängla meditation där?

Allt du behöver är en liten lugn plats där du kan få vara själv utan att bli störd, ett ställe som är tyst, lugnt, privat, mysigt och fint. Det kan också vara på ett ställe utomhus i en trädgård där du kanske kan finna en privat liten vrå. Har du ont om plats hemma så kanske du får välja en tillfällig plats, en byrå eller en låda där du kanske brukar förvara magiska saker och lägga en fin bonad eller duk över. Du behöver inte mer en ett litet bord eller en avställnings yta där du kan lägga lite vackert tyg eller annat över för att sedan placera lite symboliska saker där för att visa änglarna din respekt och kärlek.

Hur du vill utsmycka altaret väljer du själv men det är bra om det reflekterar din personlighet och kan vara en symbol för den relation du har till änglarna och den andra sidan.

Det kan vara kristaller, stenar, blommor, prydnadsänglar eller annat som du tycker om.

Du är din egen präst/prästinna när du följer ditt hjärta och din inre röst. I din kommunikation med änglarna och den andra sidan använder du dig utav de symboler och redskap som hjälper dig bäst att bli ett med den gudomliga energin.

Det är bra om du har något som representerar de fyra olika elementen på ditt altare, jordelementet kan vara t.ex. några fina stenar, kristaller, lite jord eller sand, till luft elementet kan du använda rökelse eller fjädrar, till eld elementet kan du använda dig utav ljus och till vatten elementet en kanna eller ett glas eller en bägare med vatten.

Ha gärna en symbol för det gudomliga på ditt altare, två ljus är vanligt att man använder, kanske vill du också ha en eller ett par vackra änglar stående där.

Inför olika högtider så kan du även placera olika örter, blommor eller annat som betyder något för dig.

Denna plats kan du komma du till när du vill tala till din ängel/guide och få kontakt, Du kan också lägga små lappar där du ber om healing, hjälp, råd eller vägledning. Du får alltid ett svar och det kan komma till dig genom en dröm, som en inre röst, genom en symbol eller kanske via en liten notis du ser någonstans kanske i en tidning. Svaren kommer till oss på olika sätt och ibland när vi minst anar det.

Kanske vill du lämna en önskan eller en tanke till din ängel eller till andevärlden, skriv gärna ner den på en liten pappers lapp, gör den vacker och fin, lägg ner lite arbete och kärlek och visa änglarna din tacksamhet och så lägger du den på denna plats.

Snart kommer du att känna hur underbart det är att få komma till detta gudomliga ställe när du är ledsen, konfunderad, kanske vill be en bön eller vill få kontakt med din ängel/dina änglar eller någon annan avliden släkting eller kär vän.

Dina tankar och ord når alltid fram och du är aldrig ensam i denna stund.