Värdefull tystnad

Träd - kopia

I ett hektiskt liv med stress och mycket att göra, så mister vi ofta kontakten med vår egen visdom. Vi har dock alltid möjligheten att få kontakt med visdomen och vårt inre bara vi ger oss tid och kommer till ro.

Av och till under vår tid på jorden möter vi motstånd och jobbiga händelser. Vi behöver förändra och välja nya vägar. Ofta vet vi inte hur vi ska gå tillväga och söker svar hos någon annan utifrån för att komma rätt igen. Förhoppningsvis så finns någon där ute som kan förstå och sätta sig in i just vår situation. Men att finna just denna person kan vara svårt då den kanske inte har upplevt exakt det vi går igenom.

Vi har själva alla svar inom oss och för att få tillgång till dem behöver man komma i kontakt med sitt inre. Få bort det som stör en stund, få stillhet och ro. Meditation är fantastiskt hjälpmedel för denna kontakt, likaså fridfulla omgivningar i naturen. När du kommit till ro och funnit lugnet, stanna där en stund och njut av friden du möter. Det läker och får dig att må så mycket bättre.

Vi behöver bara finna sätt att få kontakt med vårt inre och få tillgång till all den visdom som vi bär inom oss för att vi ska må bra.