Våra andliga rötter

Andlighet

I vårt moderna, västerländska samhälle har vi förlorat något väldigt viktigt. Man säga att vi har förlorat kontakten med oss själva mitt i denna galna hektiska värld. Vi har tappat kontakten med vårt inre, vårt ursprung.

Detta är ett resultat av en separation från vårt sanna inre, från jorden vi alla lever på och från naturens inre väsen. Vi ser inte längre jorden som levande och medveten. Vi har svårt att lyssna till och kommunicera med henne och allt som existerar i naturen.

Vi har förlorat kontakten med de vi verkligen är och det unika syfte var och en av oss har med våra liv här på jorden.

Vi är alla födda med speciella gåvor och vi kan bidra och dela med oss av dem vi är. Det behöver inte vara storslagna saker, det handlar helt enkelt om att lyssna inåt och göra det som får hjärtat att sjunga, stund för stund – här och nu. För kom ihåg; livet existerar här och nu.

Om vi lyssnar inom oss kan vi vakna upp och börja leva mer äkta och medvetet. Ge upp den falska fasaden och släppa fram det sanna inre. Och börja leva på sätt som får hjärtat att sjunga och vibrera.I denna stund kommer du minnas att du är ett med både himmel och moder jord.