Vår härliga kropp..

Birgitta Lindeblad, retrodopp_143

♥ SMEK-BACKE istället för dubbelhaka. Så mjuk, så mjuk är huden här. Ett ställe att varligt och eftertänksamt smeka för att locka fram kloka tankar och bra beslut.
♥ LIVSLINJER istället för rynkor. Ansiktet är livets gästbok. Här har lycka, sorger, smärta, skratt, stolthet och oro lämnat anteckningar efter sina besök. Bär linjerna livet skrivit till dig med stolthet.
♥ TÅRKUDDAR istället för påsar under ögonen. För att de dämpar tårars fall och låter sorgen landa mjukt.
♥ ÄNGLAVINGAR istället för gäddhäng. Lite svirr under överarmarna visar att du varit med förr. Ett bevis för att du besitter lite av den överjordiska klokhet och gudomliga mognad som 20-åringar bara kan drömma om.
♥ GUDINNEBOLSTER istället för ridbyxlår. Sååå mjuka att smeka och vila mot. Kraftiga? Nej kraftfulla! Troget bär de dig genom livet.
♥ NJUTNINGS-SOUVENIR istället för bilring. Ett kvitto på att du flitigt turistat i njutningens land, tagit del av fantastiska njutningar och har vett att uppskatta livets goda.
♥ GODISPÅSAR istället för hängbröst. De kanske inte längre är de toppiga gräddbullar de en gång var, men tänk så många frukostar och luncher de serverat nya människor på jorden.
♥ SILKESFLUFF istället för tunt hår. Skandinaviskt skirt, mjukt och lent. Ett hår som har lätt till lek med vinden.

“Lånat av Amelie Lundberg”