Väck din mediala sida!

Änglar himlen fina

Vi människor har fem sinnen: syn, hörsel, lukt, smak och känsel. En del upplever även att de har ett sjätte sinne.

Vad är då det sjätte sinnet?

För mig är det känslan av att bara uppleva kontakt med en annan dimension.

Vi har alla en intuitiv känsla för det som händer oss och det skadar inte att utveckla den. Ökad kunskap är alltid bra, och även om du inte planerar att vara verksam som medium kan ditt sjätte och din kontakt med andevärlden ge dig stora fördelar.

Träna upp dig på det du vill bli bra på

Tidigare trodde man att bara att de som har gåvan kunde få kontakt med en andlig guide, andevärlden, sitt högre jag och det sjätte sinnet. Men kanalisera kan alla kan lära sig bara man är öppen för det, har viljan och tålamod.

Kanalisering

Vi kan alla träna upp oss, det är som att lära sig segla. I början är det svårt men allt eftersom så blir man bättre och bättre och till slut så går det. Tveka aldrig på det du hör i ditt inre även om det inte skulle stämma. Lita till din intuition och öva. Ju mer du övar och tränar upp den desto starkare blir den. Säg det högt och skriv ner det. Förmedla det du får fram det till den det berör, det är bra att kunna få det bekräftat. Ofta stärks någon annan av att höra det som förmedlas. Du har mycket kunskap i din själ från tidigare inkarnationer. Lyssna inombords och meditera och du kommer känna igen vad som kommer från dig och vad som är budskapet ifrån den andra sidan. Andevärlden älskar dig, vill få vara med och dela vardagen med dig. Dina bekymmer är andevärldens bekymmer och inga bekymmer är svåra nog att inte kunna lösas. Kärlekens väg löser ALLT.