Ta vara på Din relation!

Birgitta Lindeblad, tur_i_karlek_103

– Bristande kommunikation Många pratar förbi varandra och det kan leda till många missförstånd. Berätta hur du mår, vad du vill och vad du verkligen känner.
– Uppoffring Att ge upp saker och uppoffra sig för sin partner är inte bra. Tänk igenom vem du egentligen offrar dig för, dig själv eller någon annan. Tala om för din partner att du gör saker för henne eller honom som du inte vill och att du inte mår bra av det!
– Tristess och leda Hitta en balansgång mellan att göra trevliga saker tillsammans och att utveckla egna intressen och få egen tid. Ta ledigt från vardagen emellanåt och gör någonting annat. Gör en utflykt, res bort en dag eller varför inte pröva något nytt som ni båda länge längtat efter.
– Att ta varandra för givet Berätta att du fortfarande älskar och håller av din partner, att du fortfarande är glad över att det blev ni två. Att visa sina känslor och ge kärlek ger liv, krydda och styrka i förhållandet. Kärleksförklaringar är också underbart att få, man känner sig älskad och uppskattad.