Skapa ditt drömliv!

Dreamboard!

Visionboard

För att kunna skapa ditt egna drömliv är det viktigt att du gör dina drömmar och visioner så verkliga och levande som möjligt, använd alla dina sinnen såsom hörsel, syn, känsel, lukt och smak. Visualiseringar är mycket kraftfulla och skapande så öva upp din förmåga och föreställ dig bilderna på det som du önskar och vill ha så tydligt som möjligt.

Du kan också använda dig utav affirmationer som du skriver ner eller upprepar flera gångar dagligen och dessa kan bli verkliga inom kort. Det är också bra att göra ett collage, ett så kallat “Dreamboard”, där du klipper ut bilder som du sedan klistrar upp på ett större papper som innehåller allt som du önskar och vill ha i ditt liv.

Skriv gärna ner det du vill ha, klipp ut texter, sätt ord på allt du önskar, se dig själv hur du vill vara, bo och leva. På så sätt håller du alla dina drömmar och visioner nära och du ger ut klara signaler till Universum på hur du vill ha ditt liv.

Placera sedan detta collage på en väl synlig plats, kanske vill du rama in det så det blir en härlig tavla som du kan låta hänga framme.

Sedan behöver du inte fundera vidare på hur du ska gå tillväga för att få dessa saker att bli uppfyllda för om du fokuserar dig på dina bilder och det du skrivit samt tittar ofta på ditt “Dreamboard” ofta så kommer Universum att hjälpa dig med resten.

Lycka till

”Jag är öppen och mottaglig för rikedomar av alla det slag. Allt kommer till mig med lätthet och kärlek”.