Självhealing

Healing angels

Jag självhealar mig ofta en stund på eftermiddagen innan jag tar mig en liten vilostund. Healingen hjälper mig i min andliga utveckling och balanserar mig själsligt. Under healing stunden så är ofta ens nära och kära från andevärlden med vid denna stund, även andliga guider. De fyller mig med kraft och energi.

Gör så här:

Lägg dig bekvämt på sängen med en filt över dig. Låt händerna antingen vila lätt på låren eller så har du dina handflator uppåt medan armarna vilar vid sidan av din kropp. Ta några djupa andetag och släpp dina tankar. När du känner dig lugn och avslappnad ber du till Universum eller till din guide om healing. Be om det i dina tankar eller så säger du det högt. Andas ytterligare ett par djupa andetag, in och ut. Efter dessa andetag vet du att Universum hört din bön om att få healing.

Slappna nu bara av och ge dig hän och ha tilliten till att det du behöver nu kommer till dig. Kanske känner du att det vibrerar eller pirrar i händer eller fötter. Föreställ dig att healing energierna sprider sig vidare till armar, ben och sen till övriga kroppen.

Efter healing stunden brukar jag tacka andevärlden för att jag fått ta del av dess helande och läkande energier.

Lycka till!