Själsgrupp och själsfamilj

Ängel flickor rosa kopia

 

När själen föds ur Källan, är den skapad i en monadgrupp. Själarna i denna monadgrupp är våra själsfränder/soulmates, de är lika oss i frekvens. Sen är var och en av dessa själar uppdelade i två, de är tvillingflammorna/twinflames. Själsfränder tillhör vår själsfamilj, de som vi har många liv och upplevelser med, som hjälper oss utvecklas och växa, som vi skapar och upplöser karma med. En själsfrände är någon du är väldigt nära på själsnivå, och någon du delat många upplevelser i många olika livstider, i olika typer av förhållanden, ni har varit syskon, barn-förälder, bästa vänner, haft romantiska förhållanden eller till och med varit fiender, offer eller plågoandar. Man känner en djup kärlek för varandra, och ett själsligt band som skiljer dom åt från andra människor i ditt liv. Samtalen är ofta djupa, och handlar ofta om personlig utveckling och att hjälpa världen att bli bättre.

Vi kan ha många själsfränder i våra liv, och de kommer till oss för att hjälpa oss växa andligt. Jag tror vi alla tillhör olika själsgrupper. Människor som är vår ”familj”, att vi har träffat dem i tidigare liv och på andra platser. Detta gäller även djur som kommer till oss i livet och som vi känner samhörighet med. Vissa människor vi möter kanske helt enkelt är våra ledsagare, våra vägvisare till dem som vi verkligen letar efter. De som är rätt för oss.

Alla människor vi möter är inte menade att stanna kvar i våra liv hela livet. Vissa människor möter vi för att lära oss förstå eller för att leda oss till våra ”självsfränder”, som vi söker och känner samhörighet med. Jag tror inte på slumpen, utan att det är andevärlden som knuffar oss framåt in i nya riktningar. Det är inte alltid som vi är redo att lämna vissa situationer och relationer, då de skapat minnen som satt sig i oss. Men det är en process vi måste genomgå, som ska lära dig och mig någonting om oss själva.

Lika söker lika, även om det inte ser så ut. Om du och jag är osäkra på vilka vi är, och vad vi får ut av varandra som är så olika, så kan det helt enkelt vara så att det är vår själ som söker en sympatisjäl. Man drar till sig det man själv är.
Vänd dig om och se dig omkring, vilka människor har påverkat dig. Vilka har fått dig att må bra? Vilka har du litat på? Vilka har sårat och gjort dig illa? Vissa människor har varit menade att gå sin väg, släpp taget om dem. Ni har inte mer att lära utav varandra så släpp personen fri.

Lyssna till din själ, den är din vägvisare.