Nyfiken på dina kommande 6 månader? Välj en siffra!

Glädjekällan 6 månader

Klicka på bilden för att förstora den!

Titta på bilden och välj en siffra

1 Dina projekt kommer närma sig slutförandet och du kommer snart kunna andas ut. Segern står framför dörren och här visas både lycka och framgång.

2 Detta är en bra tid för att resa, ta ledigt och komma bort. Var öppen för alternativ och förbered dig på att ändra dina planer. Tiden är mogen för självständighet.

3 Lyckan är på väg in i ditt liv men det kan krävas en viss insats från din sida innan den bär frukt. Du kan vänta dig en trevlig överraskning, kanske ett kärleksbrev eller något annat kul.

4 Det du här kommer att sakna av mod kommer du kompensera med ståndaktighet. Håll dig fokuserad och låt inte andra få dig ur kurs. Arbeta självständigt och på ditt eget sätt.

5 Leta efter möjligheter att utveckla din kreativa potential och bevisa vad du kan. Här kan du behöva frigöra dig själv och hävda din rätt. Lita till din egen förmåga att lösa problem.

6 Takt och diplomati ger här de bästa resultaten. Tveka inte att be om hjälp eller lätta ditt hjärta. Kom ihåg under denna period att livet inte bara handlar om vardagens slit och bekymmer.

7 Detta är en period som kommer gå i långsammare takt, vilket ger nya möjligheter och frihet från begränsningar. Nu är det en bra tidpunkt att utveckla idéer och förhandla fram kontrakt och andra juridiska problemställningar.