Något stort väntar runt hörnet! Vill Du vara med?

Pengar tunnor

En liten investering på 400:- som kan växa till något väldigt stort!

Vill dela med mig av min berättelse om hur jag har använt mig av positiva affirmationer och hur dessa har hjälpt mig att förändra mitt liv och att nå mina mål. Jag är en förespråkare för affirmationer och för självutveckling generellt. Jag använder mig dagligen av affirmationer och tack vare dem har jag nått framgång i mitt liv. Jag har alltid levt mitt liv efter mina egna drömmar och valt att designa min egen väg. Det har känts väldigt viktigt för mig.

Hela mitt liv har jag fokuserat mitt sinne för att skapa framgång i mitt företagande. Det har gjort mig stark och skapat självförtroende men mest av allt har affirmationerna hjälpt mig att skapa mer pengar samt ett liv efter mina egna drömmar.

Jag har alltid velat vara egenföretagare, skapa tillräckligt med pengar och inte vara beroende av ett jobb. Även om jag hade drivkraft och ambitioner från början med talanger så gav affirmationer mig mycket stöd och uppmuntran. De gav mig tillit och beslutsamhet att våga följa min väg.

I mitt arbete har jag dagligen kontakt med människor som inte mår bra och känner stor oro för sin ekonomi. Jag har därför beslutat mig för att jag vill kunna erbjuda annat än medial vägledning, healing och coaching.

I mitt liv har jag sedan ett par veckor lagt till ett sätt att få en riktigt bra ekonomi likaså.

Man kanske inte blir lyckligare av mer pengar, men en god ekonomi skapar många fler valmöjligheter i livet!

Det är en investering på 400 kr eller mer beroende på vad man själv önskar få ut av det. Det är lagligt, nystartat och ser ut att bli väldigt lönsamt. Roligt och spännande är det också!

”Om du känner dig positivt inställd till att tjäna en större summa pengar och uppfylla dina drömmar är du välkommen att skicka ett meddelande till mig på gladjekallanprosperity@gmail.com så ska jag berätta mera.”

Välkommen/Lotta