Nå Dina drömmar…

Äng kor vindkraft

Tänk ut ett mål för dig själv, ett mål som skulle betyda mycket för just dig. Du kanske vill ha en större summa pengar, du kanske vill ha en viss ägodel, en viss partner. Du kanske vill resa någonstans. Det kanske är kärlek till dig själv du vill ha. Det spelar ingen roll vad det är du är ute efter.

Ta fram ett lite finare papperskort och skriv ner det du vill uppnå. Skriv ett datum längre fram i tiden där du vill att din önskan skall ha gått i uppfyllelse. Se exempel nedan. Den 25 januari 2014 så ska jag: Ha en fin gammal träbåt vid havet! Ha mitt killa torp i skogen med den underbaraste frukt trädgård! Ha min bilen jag alltid drömt om! Ha en månadslön på 35000 kr!

Spara sedan denna papperskort i plånboken, fickan eller i handväskan. Det spelar ingen roll vart du förvarar den, bara du alltid har den med dig. Ta sedan fram det här kortet, flera gånger om dagen och läs vad som står på kortet och försök känna känslan av att du redan uppnått ditt mål. Det bästa med den här övningen är att, även om du inte tror på vad du har skrivit så kommer du till slut att tro på det pga att du läser det flera gånger om dagen och då präntas det in i ditt tanke system att detta kommer att ske och då svarar universum med den kraftfullaste av de naturlagar som finns, Lagen Om Attraktion. Och du kommer att få precis vad du har skrivit.

Lycka till!