Kan du ge healing?

Två änglar ljusblå

Ja, alla människor kan ge healing.

Att lära sig ge healing är lätt. Du kan lägga händerna på axlarna på din vän och föreställa dig att du står i ett vattenfall som är fyllt av universums helande ljus.

Observera sedan vad som sker och stå bakom honom/henne ca 20 minuter. Du kanske upplever värme eller kyla i delar av Dina händer eller andra delar av kroppen. Vännen som du ger healing kanske känner att det pirrar i kroppen eller att det blir varmt.

Ansträng dig inte utan stå bara avslappnat och låt ditt visualiserade ljus sköta healingen. Föreställ dig själv att vara en kanal för universums läkande energier.

Klienten behöver inte ta av sig några kläder för att ta del av healingens energier. Och klienten kan sitta eller ligga ner under denna healingstund. Att ligga ner är dock det bästa för att den som ska behandlas ska känna sig lugn och avslappnad under healingen.

Avstå helst från att ge healing om du själv inte är i form eller känner dig krasslig.

Själv ber jag en liten bön till universum om att endast de starkaste och godaste krafterna ska vara med under healing stunden. Efter healingen så är det också viktigt att man tackar för universum för healingstunden.

Tvätta dina egna händer före du ger någon healing likaså efteråt är det bra att skölja dem i kallt vatten för att stänga chakrana i handflatorna efter healingen.