Hitta din healing förmåga

Änglafjäril

Din healing kraft

Håll händerna och armarna hängande utmed sidan av din kropp och slappna av i händerna. Känn hur de blodfylls och blir nästan lite pirriga. Håll sedan upp dem och fokusera helt på dina handflator och ditt hjärta.

Invänta en förnimmelse, kanske börjar det sticka i dina händer eller att det känns som att du har bomull runt omkring dem. Det kan också upplevas som ett tryck, en sprittning eller en förändring i energin utanpå dina händer. Kanske känns det som om en förändring i temperaturen, som att det blåser lite eller kommer vindpustar. Tyngdkänsla eller lätthet, magnetisk dragningskraft eller tyngdkänsla är inget ovanligt. Försök inte föreställa dig vilken riktning flödet kommer att ta eller vilken färg det har.

Koncentrera dig på dina händer och inget annat.

De första healing förnimmelserna

De första förnimmelserna brukar ge sig till känna i handflatans centrum. Kanske du känner, ser, eller känner lukten av något som inte har sitt ursprung i rummet du vistas i.

För en del människor känns ingenting alls till en början men då kommer det på sikt.

Efter ett tag kanske du känner att någon osynlig kraft för dina händer i olika riktningar eller att du bara känner för att göra på ett visst sätt. Då är det bra att följa intuitionen och det flödet. Healing guider brukar vara med under dessa healing stunder och kan föra energierna i olika riktningar. Kanske har du svårt att sitta still eller känner att din kropp börjar gunga lite åt olika håll med.

Även om du själv inte är helt medveten om denna förmåga, kan du komma att hitta tillbaka till den allteftersom din medvetenhet om dig själv ökar.

På sikt utvecklar du ditt egna sätt att arbeta!