Glädjekällan

Glädjekällan

Glädjekällan

Mitt namn är Lotta Axelsson och det är jag som driver och står bakom företaget ”Glädjekällan”.

Min dröm är att beröra livet med kärlek och glädje. Oavsett om det är genom ord, vägledning, healing, skratt eller ett leende. Önskar att alla ska få känna sig viktiga och värdefulla.

Min önskan är att få vara delaktig i en värld av förändring och känna att jag gör mitt bästa. Det kan vara att räcka ut en hand till ett skadat djur, eller att vara ett lyssnande öra för någon som inte får sin berättelse hörd. Min önskan är att få vara ett ledljus för andra, att få människor att må bättre och hitta sig själva. Att kunna få hjälpa dem jag möter att nå sina ”visioner och drömmar”. Att få solen att skina för människor även när deras himmel är grå är för mig en fin gåva.

Under en medial vägledning även kallad andlig vägledning, så förmedlar jag budskap från den “andra sidan”, genom andliga vägledare och guider. Även en avliden närstående/släkting kan komma för att förmedla något.

Jag hjälper till med att hitta lösningar på problem, och ger råd och vägledning utifrån kundens behov.

Det finns perioder i ens liv då man behöver vägledning. Situationer då man är i behov av hjälp och råd. Dock har vi alla olika valmöjligheter och vi väljer själva hur vi vill leva våra liv. En vägledning innebär att du får hjälp på vägen, visar på vilka möjligheter som ligger framför dig och vilket som kan vara ditt nästa steg för att komma dit du önskar. Om en möjlighet visar sig för dig i en medial läsning, så är det fortfarande du som väljer att ta möjligheten eller så kan du ta en annan väg som kanske blir lite krokigare.

Kanske har du fastnat i livet? Är trött på jobbet eller har kärleksproblem? Står du vid ett vägskäl? Kanske inte hittat rätt partner, är orolig för ekonomin eller har funderingar över en arbetssituation.

Inga frågor är för stora eller för små.

Välkommen!