Fredag kväll

Man kylskåp kopia

Handlar middag ..ensam som alltid. Hör någon i affären säga medan jag passerar fiskdisken: nej skala räkorna får min man göra. Tankarna slår mig då. Vem har jag? Vem längtar efter mitt sällskap? Jag Kör hem. Lagar middag. Ensam. Ser tv och äter. Två rätters med litet glas vin. Är det nu jag ska må dåligt? Få ångest? Lida pga att jag är solo? Singel. Ensam.!?! Hemska tanke! Men känslan är ..trygghet. Konstigt nog finns bara en känsla av harmoni. Lugn o ro. Själen trivs bra i sitt eget sällskap. Ingen att reta sig på. Som inte fäller ner toalocket. Som inte plockar undan sina strumpor och kalsonger. Som skräpar ner. Men heller ingen som jag kan luta mig emot. Ingen att handla med. Att planera aktiviteter med. Att äta middagar med. Att gosa pussa o krama. Ingen att se på tv med. Ingen alls. Ska mitt liv alltid se ut så här? Vill ju inte alltid leva singelliv. Inte resten av mitt liv. Önskar att livet vore lätt och kärleksfullt. Alla dagar och alla kvällar. Alltid. Medan andra går på fester. Äter parmiddagar. Eller spelar familjebingo. Så mediterar jag. Healar mig själv. Promenerar. Fotograferar. Tittar på tv. Pratar i telefon. Skriver på Facebook. Medan jag bara känner hur både kropp och själ viskar i korus. Vill dela mitt liv med min själsfrände. Vill uppleva äkta kärlek. Igen. Vill leva. Lycklig. Resten av mitt liv. Jag vill bli gammal tillsammans med dig! Min tvillingsjäl! ❤ Så tacksam för det jag har. Allt jag skapat i mitt liv. Nu återstår bara en enda sak. Den sista pusselbiten. DU!