Ett par rader om mina intressen och min vardag…

Bil hund packning kul

Vaknar varje morgon med filosofin att idag blir en underbar dag och att allt blir till det bästa.

♥ Har livsväg nummer 7. Är en sökare och mår bäst när jag har mycket tystnad, ensamhet samt närheten till naturen.
♥ Är spontan, glad, framåt, envis, målmedveten, händig, praktisk och väldigt kreativ. Gillar att få skapa och få undersöka nya möjligheter.
♥ Älskar att resa och få uppleva.
♥ Har en lägenhet Göteborg centrum men bor mestadels i Spanien där jag har mitt hjärta.
♥ Lever med mina hundar som ger mig så mycket glädje.
♥ Gillar att promenera och vara ute i naturen när solen skiner och jag inte fryser.
♥ Tycker om god mat och är duktig på att laga den. Snabbmat är inget för mig.
♥ Arbetar som medium, coach, mentor och med alternativmedicin. Har stor erfarenhet samt utbildning inom detta.Jag ser livet som en helhet och för mig hänger allt samman.
♥ Styrketräning älskar jag och jag försöker träna regelbundet.
♥ Mår bra av att få utvecklas och lära mig nya saker, gillar inte stagnation. Vill få fram all min kreativitet och min skaparanda. Just nu skriver jag mycket, har en massa idéer och mycket inspiration. Gillar också att pyssla och måla möbler. Har lärt mig det mesta själv och är stolt över det.
♥ Gillar inredning, hade jag skolat om mig idag så hade jag jobbat som inredningsdesigner. Tycker om både gammalt och nytt. Mitt hem i Gbg har jag inrett i Shabby Chic stil, ljus inredning med vita möbler. Mina änglar har också fått sätta sin prägel där. Älskar Änglar och samlar på dem. Mitt hem i Spanien går i rustik stil med mycket brunt. Älskar att inreda och göra fint. Harmoni och balans där jag bor är väldigt viktigt för mig.
♥ Modet följer jag gärna när det gäller kläder.
♥ Är ingen materialist men vill ha det fint omkring mig.
♥ Är ganska pedant, vill ha ordning och reda.
♥ Ställer upp för min omgivning då det ger mig mycket glädje.
♥ Har en önskan om att starta upp ett andligt center med Bed & Breakfast i något varmt land där man kan få njuta, umgås, meditera, få behandlingar, gå på kurs och bara vara. Då mår själen gott.
♥ Har svårt för stress men vill få mycket gjort.
♥ Umgås gärna med andliga människor och vänner. Vi har så mycket gemensamt och en massa spännande att prata om
♥ Lever sunt då det vi äter och får i oss är så viktigt och jag lever som jag lär. Lite Baileys och ett halvt glas champagne räcker för att jag ska njuta och känna mig lite lyxig. Alkohol har aldrig varit min grej och jag har lika roligt och trevligt ändå.
♥ Är teknisk och ser gärna till att jag hänger med inom det.
♥ Min dator är nog min bästa kompis, kan inte vara utan den då den gör mig så lycklig.
♥ Tycker inte om vintrarna i Svedala.
♥ Älskar min lilla röda bil. Hon har ett par år på nacken men går fint och är med i alla väder.
♥ Har en önskan om att alla som kommer i min väg ska få uppleva ett rikt liv med mycket kärlek och andlighet.
♥ Carpe Diem, ta vara på dagen är mitt motto.
♥ Följer mina drömmar och skapar hela tiden nya. Boken “Hemligheten” The Secret har jag i mitt hjärta.
♥ Är oftast glad och sprallig samt nyfiken på livet. Älskar sol och värme.
♥ Min hundar finns alltid vid min sida. Emma 6 år en liten malteser som jag fann i en affär när jag gick förbi. Lilla Elvira är en yorchi terrier på 3 år som jag fann gråtandes i en annan spansk affär när jag dit dit för att klippa min hund Emma. Hon var otröstlig, satt bara och grät. En väldigt liten valp på 6 veckor. Mitt hjärta kunde inte låta henne vara kvar där så Emma och jag tog med henne hem till oss samma kväll. De båda är så härliga och skänker mig härlig glädje varje dag. De har ett väldigt bra liv med mig och vi är ute mycket i naturen. De följer med på resor, utflykter och annat kul och de älskar det. Sociala små vofsingar och de älskar att få vara med och träffa folk.
♥ Bor mest i Spanien, älskar kulturen, vågornas brus och solljusets läkande krafter.
♥ Har en underbar familj. Min pappa Sven som bor i Tyskland med sin hustru Erika. Mamma Birgitta bor utanför Göteborg, henne träffar jag gärna och vi reser ofta ihop. Birgitta är en härlig kvinna och alltid glad. Min syster Ia bor med sin man och sina två barn på västkusten utanför Gbg. Min syster Erika bor i Usa med sin mysiga familj, vi träffas så fort tillfälle ges. Min lillebror Fredrik bor i Lidköping med sin sambo och deras barn. Jag har en härlig familj som jag älskar. Vi har det alltid trevligt när vi träffas och då brukar det bli mycket kul och bus.