En hälsning till Dig från den andra sidan!

Ängel rulle siffror

Tänk på personen en liten stund och sedan väljer du en siffra!

1. Jag har en ny förståelse nu och jag lade för mycket tid på att döma mig själv och andra. Grunden till detta var osäkerhet. Jag har nu inga mer jordnära bekymmer. Livet innebar mycket stress för mig och jag höll mestadels mina känslor inombords. Detta var inte bra för mig varken psykiskt eller emotionellt. Jag är ledsen att jag sårade dig.

2. Mitt arbete idag består i att hjälpa dig med ditt livs arbete. Du har alltid din fria vilja men jag finns där som en hjälpande hand. Kalla på mig, änglarna eller dina guider när du behöver en fingervisning eller vägledning. Vi alla finns här för dig.

3. Snälla förlåt mig, jag är ledsen för det jag gjorde. Jag har nu förstått hur mina gärningar påverkat dig. Jag försökte visa mig stark men det var bara på ytan. Jag var rädd för mycket och hade stängt mitt hjärta för att inte komma i kontakt med mina känslor. Jag behöver nu be om ursäkt så att våra själar kan läkas. Jag har nu lärt mig av mina misstag. Om vi hänger oss kvar vid skuld och skam så stoppar vi upp vår personliga utveckling.

4. Jag lär mig även här. Att lära mig är alltid något jag älskat och nu är jag överväldigad över hur vacker och perfekt universum är. Jag ser allt ur ett större perspektiv och det är fantastiskt. Var stolt över dig själv och livet.

5. Var inte rädd. Min övergång förändrade allt för oss båda och framtiden kan därför upplevas som skrämmande. Du har inget att vara rädd för och jag finns fortfarande vid din sida och ger dig min kärlek.

6. Jag finns vid din sida varje dag. Jag hör dina tankar, dina mål, dina drömmar och önskningar. Jag är ljuset som leder dig framåt, håller dina händer och visar dig vägen.

7. Tårar renar din själ. När du är ledsen så kommer jag till dig, kramar och håller om tills det emotionellt känns lättare. Jag vill att du ska veta hur fin och vacker du är. Jag är stolt över att du gråter och jag vet att det är smärtsamt och svårt för dig. Med tiden kommer det att bli lättare, jag lovar dig det. Sträck efter min hand när du önskar och jag kommer att hålla den.