Djur kontakt

Katter

Djuren kommunicerar genom bilder och känslor, dessa kan uppfattas av vår intuition.

En djur kommunikatör kan “prata” med ditt djur intuitivt, och då även känna in orsaker till “problem, beteende störningar, obalans och hur djuret mår. Vid kommunikationen kan man även få fram djuret anser sig behöva, har för önskningar, vill förändra, är missnöjd med t ex.

Att kommunicera med djur går bra genom att se ett foto på djuret, men det bästa är ett möte mellan djuret och kommunikatören..

Vilka djur kan man kommunicera med?

I stort sett alla djur har man möjlighet att få kontakt med. Hundar, katter och hästar är det ofta lätt att få kontakt med.

Djur som gått över till andra sidan

Precis som man kan få kontakt med människor som “gått över” till andra sidan, kan man även få kontakt med djur. Dock är min upplevelse att djuren inte “stannar” på andra sidan under så lång tid, utan går vidare. Själv är jag övertygad om att man återföds i en ny fysisk kropp när det är dags igen, vare sig man är människa eller ett djur.

Därför är det inte alltid säkert att det går att få kontakt med det djur man skulle vilja, om det befinner sig på andra sidan.

Djur som spökar

Har du känt av, sett eller upplevt ett djur från andra sidan? Det är inte helt ovanligt att de kommer på besök. Man kan ibland få se att de tassat omkring på golvet och lämnat tassavtryck efter sig, Kanske hör man att någon dricker ur en matskål, eller ett ljud som mjau eller voff voff. De vill visa att de fortfarande finns vid vår sida samt sända oss sin kärlek, även om de befinner sig i en annan dimension på den andra sidan. Likaså ge ett meddelande eller en bekräftelse på att det har det bra där.

Har du känt att du kan “förstå” och “prata med” djur? Då kanske du är intresserad av att utveckla den gåvan? Det finns många böcker på temat djur-kommunikation, och det finns flera kurser runt om i landet.