Dagens Änglaviskning och affirmation

Änglar två från kicki Lysekil

SKRATT – Skratt har många magiska ingredienser, det läker dig men även de runt omkring som hör skrattets klang och känner dess sprudlande kraft. En stärkande hälsosam energi och medicin som sprider glädje och härliga lyckorus. Din uppgift idag är att söka vägar till skratt, kan vara genom att du läser en skämtsam bok, ser en komisk film, lyssnar på ett skojigt radioprogram eller berättar underhållande historier för din omgivning. Humor finns överallt så låt dig svepas med och ju mer du fyller dig med välbehag desto härligare blir din dag. Skratt är vägen till trivsel och glädje.

DAGENS AFFIRMATION: Jag väljer att se det roliga i de situationer jag möter, de berikar mitt liv och jag känner glädje inombords. Livet leker och jag njuter av allt underbart jag får ta del av. Mitt liv är som en virvlande spiral av välbehag och jag tar tillvara på allt gott som kommer till mig.

Skrivet av Medium Lotta Axelsson Glädjekällan