Dagens änglaviskning…

Änglar notblad

DRA TILL DIG DET BÄSTA När du fyller dina ord med positivitet så kommer du att skina, du kommer må bra och känna dig behaglig till mods. Goda tankar manifesterar det som gör dig gott då universum svarar på den energi du sänder ut. Det du tänker är det som återspeglas i ditt liv och varför inte förvänta sig det allra bästa och börja skapa det du drömmer om. När du tillåter dig att få fram dina fina sidor så kommer du liksom en magnet dra till dig den renaste kärlek och de mest underbara ting.

AFFIRMATION: Jag öppnar upp mig för att ta emot det allra bästa. Min tacksamhet återspeglas i allt jag gör och den glädje jag känner sprider sig till alla i min omgivning. Jag är värd att vara lycklig och känner hur universum ger mig allt jag behöver.

Skrivet av Medium Lotta Axelsson Glädjekällan