Dagens änglaviskning…

Änglar duvor

BLICKA FRAMÅT – Varför inte göra sådant i livet som du tycker om och trivs med. Att börja leva ett liv i glädje och utan restriktioner. Gör inte alltid saker för att du känner att de måste göras, det blir inte bra. När saker görs under tvång försvinner glädje och inspiration, du blir irriterad och frustrerad. Börja morgonen med att besluta dig för vad för slags dag det ska bli. Du bestämmer vad den ska fyllas med, valet är ditt så välj att fylla den med saker som gör dig gott. Låt ljuset strömma in och visa sina bästa sidor och låt det bli den mest underbara och glädjefyllda dag. Dagens innehåll vilar alltid på dig själv.

AFFIRMATION: Jag är nöjd med mitt liv och väljer det som är bäst för mig. Mitt inre är i balans och jag är uppfylld av universums underbara kärlek.

Skrivet av Medium Lotta Axelsson på Glädjekällan