Dagens änglaviskning…

Ängel söt kanin natur

VÄLJ DIN VÄG – När Du tar ett nytt steg framåt, se inte bakåt eller ångra det du lämnar. Var tacksam för allt det lärt dig och för erfarenheterna du fått. De har alla hjälpt dig att växa men häng inte kvar vid dem. När du låter rädsla och tvivel komma in känner du dig tyngd över ditt beslut. Släpp det förflutna och fyll ditt hjärta med glädje och tacksamhet. Gör det som behöver göras utan att slösa tid över det du lämnar. Även om det känns obekvämt så blir det lättare ju snabbare det sker. Våga ta språnget in i det nya underbara och du kommer se ditt liv kommer börja stråla.

AFFIRMATION: Det är säkert för mig att bestämma vad jag vill och behöver. Jag följer mitt hjärta i denna process och lyssnar till min intuition som visar mig de bästa vägarna. Jag väljer att släppa det som för mig inte varit bra och är nu öppen för nya vägar och möjligheter.

Skrivet av Medium Lotta Axelsson på Glädjekälla