Dagens änglabudskap…

Ängel våg

SÄKERHET – Var finns Din säkerhet? Finns den hos människor, på Ditt bankkonto eller finns den djupt inrotad inom Dig? Omge Dig med vackra ting, människor och upplevelser i livet. Tacka för det Du har och släpp taget om allt ogräs bestående av svåra eller olyckliga händelser. Om det råder kaos och förvirring inom Dig återspeglas det i Din yttre värld. Genom Din inställning drar Du till Dig det bästa eller värsta, Du bli som en spegel där inget kan förbli dolt. Om Du lägger skulden genom omständigheter, på livet eller på andra människor se då vad Du kan göra för att ändra Din inställning och stora förändringar börjar ta form.

DAGENS AFFIRMATION: Jag väljer att känna mig lycklig och är optimistisk i mina tankar och känslor. All min glädje sprider sig till omgivningen och jag får ta del av dess underbara atmosfär. Jag står upp för mig själv och allt känns bra.

Skrivet av Medium Lotta Axelsson på Medium Lotta Axelsson Glädjekällan