Dagens Änglabudskap

Änglaflicka vas blommor

NYCKELN TILL DIN EGEN LYCKA

Att påpeka andras fel och brister gör ingen gott och stänger många dörrar. När Du är villig att möta Dig själv och lägga saker och ting till rätta blir Ditt möte med andra människor som en härlig dans. Var ett gott exempel genom att lägga kritik, fula ord och intolerans åt sidan. Välj att hjälpa och uppmuntra dem som finns i Ditt liv och se det fina i dem Du möter. När Du lär Dig att ge helhjärtat då växer Du i kärlek och det kommer återgäldas till Dig tusenfalt, då alla svarar glatt på en vänligt bemötande. Välj att så frön med kärlek, glädje och förståelse och se vilka fördelar det för med sig och hur hela Ditt liv förändras och blir till de vackraste tecken.

AFFIRMATION: Jag släpper gamla rädslor och tar hand om själv. Jag är stark nu och sprider kärlek och harmoni till min omgivning. Mitt liv är underbart och jag tar till mig allt fantastisk som erbjuds.

Skrivet av Medium Lotta Axelsson på Glädjekällan