Dagens Änglabudskap

ängel blå himmel

DU BÄR PÅ FRÖET

Är Du redo att börja tänka i nya banor och att pröva nya vägar? Känner Du glädje och stolthet i arbetet Du utför? Lägger Du hela Ditt hjärta i Dina sysslor? Förväntar Du Dig det bästa eller är Du en av dem som befarar att det värsta ska inträffa eller att saker ska gå fel? När Du tänker positivt, är kärleksfull och gör Ditt bästa kommer Du dra till Dig liknande händelser och människor då lika attraherar lika. Du drar till Dig det Du älskar, hatar eller är rädd för som en magnet och Ditt liv fylls med likasinnade själar och händelser. Varför inte dra till Dig lycka och glädje? Gör allt som behöver göras i glädje och kärlek. Se till att Din inställning är den bästa och de rätta energierna tillförs och Du kommer känna ett stort leende och en magisk tillfredsställelse infinna sig.

AFFIRMATION: Mitt liv är rikt och behagligt och jag omger mig med underbara människor och situationer. Jag får hela tiden nya erfarenheter som gör att jag växer och mognar. Jag är nöjd och tillfredsställd och det sprider sig som små glädjefrön till andra runt omkring.

Skrivet av Medium Lotta Axelsson på Glädjekällan