Dagens Änglabudskap

Kvinna krans strand

DINA BESLUT – Universum är fylld av kärlek och den finns tillgänglig överallt där du befinner dig på livets resa. En stor del av din livsuppgift innebär att u behöver ta beslut över vad du vill att ditt liv ska innehålla och på vad du vill fylla din tid med.

Du kan emellanåt möta flera val situationer och det kan vara svårt att behöva ta beslut. Första steget är att skapa balans och att ha en positiv inställning till de händelser du möter. Fyll ditt sinne med den helande kärleken och skapande kraften och det bästa kommer föras till dig.

AFFIRMATION: Jag är öppen för att skapa hälsosamma förändringar och jag väljer att ta hand om mig. Min inre röst är min guide och den för mig till rätt beslut. Jag känner mig trygg och har tilliten till att universum fyller alla mina behov.

Skrivet av Medium Lotta Axelsson Glädjekällan