Bra filmer

Peaceful
Peaceful Warrior

En verklighetsbaserad film där Dan Millman möter en främling som får honom att inse vikten av att fokusera på nuet.

Hundraåringen

Hundraåringen

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Efter ett långt och händelserikt liv hamnar Allan Karlson på ett ålderdomshem i tron att det blir hans slutstation. Problemet är bara att hans hälsa fortfarande är utmärkt och dagarna blir därför alldeles för trista. När firandet av Allans hundrade födelsedag närmar sig, vilket Allan själv inte är det minsta intresserad av, tar han chansen och flyr sin tråkiga vardag.

Buck

BUCK – A film by Cindy Meehl DVD

Here is a multi-award winning, richly textured and visually stunning documentary film, that follows Buck Brannaman from his abusive childhood to his phenomenally successful approach to horses.  A truly American story about an unsung hero and one of the most successful documentaries of the year, BUCK is about an ordinary man who has made an extraordinary life despite tremendous odds.

Ambres
Ambres – En död talar

Sture Johansson är medium för en tretusen år gammal ande; Ambres. I denna film berättas den fascinerande berättelsen om snickaren Stures samtal med Ambres och den visdom som Ambres förmedlar.

Shadow effect
The Shadow Effect: A Journey from Your Darkest Thought to Your Greatest Dream

Be uplifted by the power that is hidden beneath the surface of your conscious mind. Take this emotionally gripping, visually compelling journey into your mysterious shadow self – the hiding place…

Louise hay
Du kan hela ditt liv – Louise Hay

Du skapar ditt liv med dina tankar! Vi kan med våra tankar skapa vårt liv här och nu. Din trygghet är din förmåga att hålla en öppen och kärleksfull förbindelse med den skapande kraften.

Eckhart
Awakening in the Now

It’s all too easy to let anxious thoughts of scarcity and lack rule the day. Fortunately, Eckhart Tolle has some liberating news…

Samtal med gud
Samtal med Gud

Neale Donald Walsch historia börjar med att han bryter nacken i en bilolycka och förlorar sitt jobb på kuppen. Snart är han frånskild, hemlös och helt utan hopp om livet.

Kay
Att välja glädje – Kay Pollak

Det här är en fantastisk och omtumlande föreläsning i DVD-format. Tre timmars fängslande underhållning att bli lycklig av och förändras genom.

Abraham
Introducing Abraham: The Secret Behind ‘The Secret’

It is Abraham’s teachings that inspired the film and book ‘The Secret’. This DVD reveals the true teachings of Abraham and the Law of Attraction.

Let loose
Let Loose! The Law Of Attraction: Episode X

On this inspirational DVD program, Esther and Jerry Hicks present the teachings of the non-physical entity Abraham, filmed during one of Esther & Jerry’s Art of Allowing workshops, whom Esther calls…

One
One

När såg du senaste en film som både underhåller och hjälper dig att vakna upp? Detta är en magisk film som förändrar ditt sätt att se på världen…

Deepak Chopra
Seven Spiritual Laws

Den succefulla indiska läkaren, författaren och spirituella vägledaren Deepak Chopras bästsäljare LIVETS SJU ANDLIGA LAGAR är en banbrytande anvisning till att uppnå succé. Denna inspirerande DVD bjuder bl.a. på superstjärnan Olivia Newton-John och Dave Stewart samt skådespelaren och regissören Bill Duke.

Celestine
The Celestine Prophecy – Mastroianni Armand

Baserad på succé-romanen ”Den nionde insikten”! En spännande spirituell äventyrsfilm; nio uråldriga pergamentrullar blir hittade i Perus regnskogar, dessa avslöjar nio insikter som uppenbaras för oss allt eftersom mänskligheten når ett högre medvetande. Filmen inspirerar till att förstå livets hemligheter med nya ögon, vilket också kan vara en effektiv hjälp att väcka och utveckla din egen inre potential.

Moses code
The Moses Code

För flera tusen år sedan gav Gud till Moses en gåva som skulle förändra hela världen. Några av historiens mest otroliga mirakel kom från att tillämpa en enkel kod, aktivering av Guds kreativa kraft. Denna urgamla teknik har i stort sett gått förlorad eller inte tagits på allvar sedan dess. Men nu blir denna kod uppmärksammad igen genom denna film. Denna kod, om den tillämpas av mänskligheten, har kraften att transformera hela planeten och dessutom skänka harmoni och inre lugn till våra egna liv. Några av världens främsta andliga ledare har gått samman med James Twyman för att göra denna film, som erbjuder verktyg för hur du kan tillämpa Moses Koden i ditt eget liv. Detta är plattformen till vilken Lagen om Attraktion är byggd (som The Secret-filmen handlar om). Filmen fokuserar på kraften för ”själslig manifestation”, baserad på din egen naturliga förmåga att skapa mirakel var du än befinner dig. Många andra filmer har fokuserat på att använda Lagen om Attraktion för att skapa ett materialistiskt välstånd. The Moses Code tar nästa, och mycket viktigare, steg – hur använder vi denna lagen att ge från vårt innersta, och därigenom automatiskt attrahera ett inre välmående och balans, utan ansträngning.

Lycka
Vägen till lycka – Deepak Chopra

Lyckan. Vi känner igen den när vi ser den i andra och spenderar våra liv åt att finna den. Men hur vet man var man ska leta?

Den renommerade författaren, talaren och spirituella vägledaren Deepak Chopra öppnar portarna till detta stora mysterium med sina livsbejakande tips och metoder för en bättre tillvaro. Med avstamp i Buddhas filosofi visar han hur man snabbt når balans och lär sig uppskatta sig själv. Självkontroll, känslomässig intelligens, stresshantering och relationsutveckling är några av Chopras teman när han på ett enkelt och underhållande sätt guidar oss genom livets alla vedermödor. Ta del av mästarens tio nyckeltips till förlösning, lär dig att dämpa ilska och bekräftelsebehov, frigör kropp och själ och njut av ett lyckorecept signerat en sann guru!

 

Dreams

What Dreams May Come

Drömmarnas värld (originaltitel What Dreams May Come) är en dramafilm från 1998 med skådespelarna Robin Williams, Cuba Gooding Jr och Annabell Sciorra.

Drömmarnas värld är en film om en man som dör och befinner sig i en himmel, som är mer fantastisk än han någonsin kunnat drömma om, men utan att hans fru, som tog livet av sig efter hans död så får han ingen ro. Han bestämmer sig för att riskera allt och en plats i helvetet för den lilla chans han har, att kunna finna henne och ta med henne tillbaka till himlen.

Angels

City of Angels/Änglarnas stad

Seth är en rastlös ängel i Los Angeles. Hans uppdrag är att hjälpa människors själar i dödsögonblicket. En dag möter han hjärtkirurgen Maggie Rice i det ögonblick hon förlorar en patient i en operation. I hans försök att hjälpa Maggie och lära känna henne blir de förälskade i varandra. Seth tvingas därmed välja mellan livet som ängel och människornas verklighet, med dess njutning och smärta. Ett romantiskt drama med Meg Ryan och Nicolas Cage i huvudrollerna.

Ghost

Ghost

En riktig klassiker från 1990. Sam (Patrick Swayze) och Molly (DemiMoore) levde ett lyckligt liv tillsammans tills de en dag blir utsatta för ett rån då de går genom en mörk gränd. Sam avlider av skadorna men väljer att inte gå in i det ljus som visar sig för honom. Kvar blir han på jorden som ett spöke, osynligt för alla levande. Hans kärlek till Molly lever kvar stark och det är på grund av att han inte kan släppa taget om henne som han är kvar. Sam får snart reda på att omständigheterna kring hans död inte är vad de först verkade vara, utan var istället ett mord planerat av en man som stod både honom och Molly nära. Sam måste nu på något sätt varna Molly och berätta för henne vad som har hänt men kan inte nå henne i den form han befinner sig i. Till sin hjälp tar han då ett medium, Oda Mae Brown (Whoopie Goldberg) och tillsammans med henne ska han ställa allt till rätta.

Heaven

Heaven can wait

Himlen kan vänta, är en romantisk film som handlar om Joe Pendleton (Warren Beatty). Han är Los Angeles Rams quarterback som av misstag kallas till himlen av en alltför nitisk himmelsk eskortPendleton återförs till jorden i en annan mans kropp.

Heaven to

Talking to heaven

En film skriven av Amerikas mest kända medium, James Van Praagh.

Filmen handlar om hans uppväxt i Amerika och om hur det är att ha mediala/andliga gåvor, som att kunna se och prata med döda människor. En mycket sevärd och bra film.

Mannen somkunde tala med hästar

Mannen som kunde tala med hästar

Grace är både fysiskt och psykiskt ärrad efter en fruktansvärd ridolycka med sin häst Pilgrim. Grace mamma anar en länk mellan dottern och hästen och kontaktar en hästviskare för att få hjälp. De åker alla tre till gården där han befinner sig. Detta är början på en historia som förändrar allas liv totalt…