Andlig oas i ditt hem

Andlig oas

 

En fridfull plats där du kan inhämta kraft och energi. Där du kommer i kontakt med ditt inre, din själ. En plats där du kan återhämta dig efter en jobbig dag.

Växter är viktigt och de får oss att må bra.

Citronmeliss är lugnande och rogivande. Har i alla tider brukats för sin goda effekt vid stress, oro och sömnbesvär.

Basilika renar och ger oss både lycka och beskydd.
Lavendel är bra för vårt mentala, ger oss frid och kan lindra negativa känslor.
Jasmin är bra om du vill dra till dig pengar och kärlek.

Tänd ljus. Placera dem överallt i små fina lyktor eller ljusbehållare. Det sprider värme, kärlek och får oss att må bra. Likaså skapar de en lugn atmosfär.

Bränn rökelser. Finns många olika på marknaden, välj någon du tycker om och som luktar gott. Rökelse bygger upp en trivsam atmosfär och ett lugn sprider sig i rummet.

Kristaller. Alla stenar och kristaller har olika vibrationer och avger en viss energi. Vi kan rena hemmet med dem och vi kan programmera dem för ett syfte och ändamål.

Agat lyfter fram sanningen i oss, lugnar, renar, ger trygghet, överblick och inspirerar oss att uttrycka vår inre röst på ett rakt och ärligt sätt.

Akvamarinen är symbolen för elegans och är stjärntecknet Fiskarnas sten. Den hjälper till att öppna upp förmågan till medialitet och anses vara psykiskt och fysiskt renande.

Celestin utvecklar de andliga kanalerna, andliga kontakter och är en slags hiss till himlen. Placera en bit Celestin under kudden på natten och be om kontakt med din skyddsängel.

Citrin tar bort fruktan, hindrar mardrömmar och ger god sömn. Den stimulerar till ökad andlig medvetenhet.

Välj en lugn färgskala för ditt hem då mår din själ bäst och det skapar ro och harmoni. Pyssla om dina växter. Organisera och plocka undan det du inte behöver ha framme. Pryd med lite vackra blommor, de skänker kärlek och drar även åt sig eventuellt dålig energi.

Peace, love & light