Andebesök

3532881121559

Har du ovälkommet besök  eller en ande som stör dig i hemmet?

Oftast när vi får besök från andevärlden så är det kärt besök från familj eller vänner. Vid dessa tillfällen ger besöken bara en positiv och fin känsla. Ibland ger det tröst, du får kanske bevis på att det finns något mer, en övertygelse att någon finns med dig som stått dig nära. Detta är ett besök av en ande som gått över till andra sidan och mött ljuset.

Ibland kan besöken ge en obehaglig känsla. Det kan vara t ex vara en ande som “gått fel” då är det någon annans anhörig eller en ande som är bunden till platsen som tycker att du gör intrång i hans/hennes hus eller hem. Emellanåt är det en ande som inte gått över till andra sidan och vid dessa tillfällen kan man uppleva “att det spökar”, och energierna är då ofta tunga, tröga och jobbiga.

Känner du av detta kan du pröva med dessa förslag:

Placera ut små skålar med grovkornigt salt i alla rum och på flera ställen i ditt hem. Saltet drar till sig negativa och dåliga energier. Häll ut saltet och spola ned det med vatten. Saltet behöver bytas ut minst en gång i veckan för att det ska fungera.

Ta en ”salviabunt”, tänd den och gå runt i alla rum. Salviarening är ett väldigt effektivt och bra sätt att stilla störande energier.

  • ”Salvia” också bra om du vill rena din aura och ditt energifält. Om du haft en ansträngande dag med tråkigheter, människor som varit jobbiga eller mött andra jobbigheter så du är trött och nere så är detta ett bra sätt. För en tänd “salviabunt” och för den en bra bit utanför din kropp, så långt du når (minst 30 cm), börja nere vid fötterna och avsluta ovanför ditt huvud.”
  • Tänd gärna en aromalampa med någon god eterisk olja med blomdoft såsom lavendel eller mynta.
  • Städa och vädra i ditt hem ordentligt och släpp in så mycket ljus du kan. Tvätta golven och häll gärna ett par droppar med pepparmyntsolja i vattnet, det ger en extra känsla av renhet. Spela gärna glad och uppiggande musik medan du städar och gör rent. När du städat upp “fysiskt” så  avsluta gärna med att tända på lite Salvia. När du nu renat ditt hem bör energierna blivit lätta och behagliga
  • Tänd stearinljus och spela harmonisk musik.
  • Ett ”vindspel” är bra och kan hjälpa till att höja energierna, ger samtidigt ett härligt klang. Kristaller och eteriska oljor är också bra hjälpmedel.

Ofta räcker med att rena men vid svårare fall av andebesök kan ett medium behöva anlitas och hjälpa till på plats.