Ambres

Ambres är det andliga jaget från en människa som levde i Egypten för 3000 år sedan. Han väljer att träda fram till oss, som lever på Jorden just nu, för att kunna hjälpa oss till ett fruktbart liv i kärlek och livsglädje.

Ambres möter oss genom ett “medium” som heter Sture Johansson och bor i Nyskoga, Torsby, Värmland.

Hela den här märkliga historien började på 1970-talet. Sture Johansson bodde med sin dåvarande fru i Stockholmstrakten och arbetade som timmerman (det är de som formsätter hus förklarar Sture). Han fru var intresserad av meditation, det var alla på den ­tiden, säger Sture, och det hände att han följde med henne.

–Fast meditation var inget för mig, varför skulle man sitta där och stirra in i en vägg? Inte ens i dag förstår jag vad meditation är. För mig är det att hamra och snickra, sitta på ett älgpass eller sitta med ett metspö.

Dessutom var han ofta trött under meditationsförsöken. Gruppen han var med i samlades på kvällarna, och han jobbade ju hela dagarna. Därför hände det att han somnade.

En gång vid ett sådant tillfälle vaknade han upp och upptäckte att alla satt och stirrade på honom. Han trodde att han hade snarkat och bad därför om ursäkt. Men de andra viftade bort honom.

”Du har inte sovit! Någon talade genom dig. Din kropp reste sig och den som talade presenterade sig som Simeno och berättade att du ska användas som ett instrument.”

Läs vidare på hemsidan