❤️ Genom denna bok kan ni lägga pusslet klart och tydligt om vad som pågår nu ❤️

Beställ boken här

Ett kort utdrag ur boken:
”Millennium Buggen bet på människor, men inte på datorer. På nyårsdagen, hade brittiska sjukhus åter fullt upp med att stoppa lik i kyltrailers för förvaring. Efter att nästan 40 % av de äldre offren dog, berättade en talesman vid ett sjukhus för reportrarna: ”Vi kan inte stapla upp liken i korridorerna”.

I USA rapporterade tidningen Wichita Eagle att ”årets virus” fullkomligt invaderade lungorna och dödade även friska människor på fyra eller fem dagar”. Själv började sjukhusen diskutera i så förfärliga banor att det kanske låg något scenario med hemliga vapenexperiment bakom de omfattande utbrotten.

Vid Northridgesjukhuset berättade sjukhusdirektör Silvia Mieure för reportrarna: ”Jag tror inte att någon riktigt vet vad som orsakar detta. Kanske är det en ny stam”?

Mer utdrag ur boken:
”Inom 24 timmar blev hon sedan svag och febrig. Hennes astma började göra sig påmind. Hennes patienter, vänner och familjemedlemmar uppvisade samma symptom på samma gång, samtidigt som det lokala sjukhuset rapporterade att sjuksköterskor och läkare klagade högljutt över att ”vara extremt överbelagda med patienter som diagnostiserats för andningsproblem”

I mitten av december, var Florida sjukhusen överfyllda. I Raleigh, North Carolina, på Durham regionsjukhusets mottagning skedde en ökning från 184 patienter per dag till 247. Det var tvunget att hänvisa inkommande patienter till andra mottagningar. Två dagar senare rapporterade Philadelphia Daily News att akutmottagningarna var överfulla med patienter i korridorerna på West Jersey Hospital.

Man berättade: ”det var som att en våg av luftburna sjukdomar drabbat hela området samtidigt”.

Den 25:e januari år 1999 var det 24-timmars väntetid för att komma in på sjukhus i New York och bland många andra stater. Följande dag rapporterade lokala TV-stationer i San Francisco att akutmottagningar var överfulla med personer som insjuknat i ”influensaliknande” och att ambulanserna inte räckte till”. Forts…

REKOMMENDERAS

Pris: 169 kr

Beställ boken här