❤️ GRATIS DISTANSHEALING IKVÄLL ❤️

 
Gratis distanshealing torsdagar kl 19.00-19.30 med Änglar och Guider!
Vill du vara med?
 

Healingenergin tas emot av min healingguide och jag skickar energin vidare till mottagarens healingguide och ner till mottagaren. Alla som skrivit upp sig får denna kärlek och healingenergi. Det kan vara lika effektivt att få distanshealing som kontakthealing. Det finurliga med healing är att energin fångas upp och används där det behövs just nu.

Healingen kan vitalisera, stärka och förändra klienters energisystem till ett tillstånd av  bättre hälsa och välbefinnande. Den fyller på kroppens egen energi så att den lättare kan läka.

Det är bra om ni som kan och har möjlighet sitter eller ligger ner bekvämt, gärna ett par minuter innan och kopplar av, stäng av telefoner och annat störande om det går.
 
Själv brukar jag rena med lite rökelse innan healingen börjar men det är upp till var och en. I rummet kan du gärna ha ett tänt värmeljus. Gärna meditations eller avslappnings musik i bakgrunden. Det ger en behaglig stämning men det är inget måste men det hjälper till att bygga upp bra energier i rummet och runt er.
 
Ni som arbetar kan fortsätta med det ni gör under tiden och distanshealingen når fram till er också men då de flesta fysiska åkommor också har har en psykisk grund så är det bästa om man får en lugn och behaglig upplevelse under denna stund.
Vill du vara med ikväll så klicka här och skriv ditt namn eller skicka ett meddelande till gladjekallan@gmail.com
 
Ljus & kärlek Lotta