Spirituella resor

Kika in på hemsidan här!

Är du nyfiken på det andliga och mediala och vill satsa på din personliga utveckling? Då är du välkommen på en magisk upplevelseresa till oss i Spanien.

Vår vision har varit att skapa en plats där tjejer/kvinnor ska kunna fånga livet och börja leva sin dröm. Vi erbjuder härliga semesteräventyr fyllda spirituella  aktiviteter, workshops och upplevelser. Då vi älskar att få vägleda och inspirera andra så är också vår önskan att våra besökare ska hitta sin väg och passion i livet.

Hos oss blir du en del av en stor gemenskap med familjekänsla. Människor sammanförs, nya vänskapsband knyts och tillsammans växer och utvecklas vi. Flera reser ensamma och resan ger möjlighet att stifta nya bekantskaper. Ett härligt gäng fyllt med glada, avspända och trevliga kvinnor. Vi vill att man känner sig hemma från första stund och att man tillsammans med oss får njuta av en ljuvlig tillvaro.

Vår önskan är att de spirituella resorna ska ge våra gäster tid att reflektera, socialisera, äta god och hälsosam mat, promenera i naturen, vårda sitt inre, bada i det kristallklara vattnet och få gräva ner tårna i sanden. Exakt vad man vill göra bestämmer man på plats. Våra resor passar alla som är intresserade av det spirituella, andliga och sin personliga utveckling.

Vi bor i närheten av Altea som är en underbar liten by med fantastisk natur, vackra kullar och apelsinlundar så långt ögat når. Här förförs man av en myllrande atmosfär med sina härliga dofter och färger, sina trånga gränder och livliga marknader.

Tillsammans gör vi vilsamma vandringar för kropp och själ i vackra naturområden. Det blir guidad tur i Alteas gamla delar och besök på andra magiska platser. Vi låter oss smaka på delikatesser och njuter av det spanska livet under bar himmel. Under våra livsnjutarresor besöker vi historiska platser, äter regionala delikatesser och provar vin.

Resorna är välkryddade  och du får ta del av Spaniens bedårande naturscenerier. Det blir en härlig cocktail av annorlunda intryck. Du vandrar längs de vackra lederna och lär dig laga spanska specialiteter. Vi tar dig till naturskönt belägna platser i bergen med utsikt över det vackra medelhavet där du kan plocka citroner från citronträden och får uppleva apelsinträdens underbara doft.

Du får också känna jordens rytm, vinden och vågorna när du långsamt och stilla möter medelhavets underbara stränder.

Våra resor är för dig som vill kombinera andlig utveckling med ett spanskt äventyr.

Gilla gärna vår sida på Facebook: Spirituellaresor

Välkommen på en härlig resa till oss!