Om mig

Mitt namn är Lotta Axelsson och jag arbetar som medium och ger personlig vägledning.

Sedan många år arbetar jag med det som jag älskar allra mest och som också är mitt största intresse. I mitt arbete som medium förmedlar jag budskap från andevärlden, ger råd och vägledning. Då jag som medium är en kanal för den andliga världen, så ser, hör och känner jag av det som finns runt oss men som inte är synligt för blotta ögat.

Redan som barn upptäckte jag mina mediala gåvor då jag tidigt fick kontakt med änglar, ljusväsen och guider runt om oss. Det är en fin gåva att få hjälpa andra människor och jag är förunnad att arbeta heltid med detta. Det mystiska och magiska har alltid lockat mig likaså alltid varit en stor del av mitt liv och min vardag.

Jag ser både framtid, nutid och det som skett i det förflutna. Ger personlig vägledning utifrån kundens situation. Ger även distanshealing vid behov och råd inom alternativ medicin, har lång utbildning och stor erfarenhet inom det alternativa.

Har du frågor gällande ditt liv, problem eller kanske är du bara nyfiken på din framtid? Kanske har du funderingar rörande saker som skett? Inga frågor är för små eller för stora. Tarotkorten kan ibland vara ett bra hjälpmedel då de är nycklar som visar olika vägar och möjligheter.

Du får personliga råd och vägledning utifrån den situation du befinner dig i. Livet blir ofta lättare för den som frågar och får hjälp på den ibland lite krokiga vägen. Varför gå och fundera när du kan få hjälp att finna lösningar så orosmoln kan börja skingras.

Du kan ringa för att få råd, stöd och hjälp i de flesta situationer du önskar. Kanske känner du att livet har kört fast och inte riktigt vet hur du ska komma vidare inom kärlekslivet, arbete, ekonomin, boendet, familjen, barnen eller hälsan?

Välkommen

Ljus & kärlek Lotta ❤️