Min livsväg

268402_194143530637941_172591606126467_550093_1288677_n

Min dröm är att beröra livet med kärlek och glädje. Oavsett om det är genom ord, healing, skratt eller ett leende. Önskar att alla ska få känna sig viktiga och värdefulla.

Vill få vara delaktig i en värld av förändring och känna att jag gör mitt bästa. Det kan vara att räcka ut en hand till ett skadat djur, eller att vara ett lyssnande öra för någon som inte får sin berättelse hörd. Min önskan är att få vara ett ledljus för andra, att få dem att må bättre. Att hjälpa andra att nå sina “visioner och drömmar “. Vill sprida kunskap för att bättra vår värld, för att få solen att skina för mina nära och kära även när himlen är grå.

Min dröm är inte äktenskap, det är inte oändlig ungdom, det är inte en Ferrari i ett dubbelgarage med ett vitt staket. Det är att lämna min egen lilla vattenstämpel på jorden och ett avtryck i universum. Att lämna kvar en bit av mig själv som jag är stolt över.

Att hitta en osjälvisk balans mellan uppskattning och acceptans av vad jag har åstadkommit på min lista, och över det som väntar. Att vara i ögonblicket utan att tänka på vad som sker här näst. Att möta människor utan att döma och samla de erfarenheter jag får från dem . Att skriva och hänga med i tankar, sevärdheter, lärdomar och känslor. Att bli klokare och få de lärdomar som hjälper mig att växa. Att hitta något vackert hos mig själv varje dag. Att leva mitt liv till sin maximala potential.

Jag drömmer om att lära mig språk, om att kunna kommunicera med människor från olika världsdelar. Jag drömmer om att släppa alla osäkerheter som kan hålla mig tillbaka från att omfamna vår värld. Att leva i nuet, inte i det förflutna eller i framtiden. Att leva min dröm och vara lycklig. Jag drömmer om att släppa taget …

Som en andlig lärare är min önskan att få lyfta och inspirera andra. Att få andra själar att nå sin fulla potential och finna sitt högre syfte genom coaching och skrift. Jag drömmer om att leva i nära kontakt med mitt ” högre jag”. Jag drömmer om äventyr och om att resa till nya platser. Jag drömmer om att vakna upp varje morgon med en brinnande passion, en orubblig tro och ett liv fyllt med kärlek.

Min dröm är att leva i frihet, att få ge till andra och bara njuta av de små tingen i livet. Att se platser och möta människor som är olika, vackra, fantastiska och inspirerande .

Carpe Diem

Lotta