Micke donerar 1000 e-böcker och ljudbok

Solidaritet – En för alla alla för en – Musiken tystnar!
 
Musik har alltid legat mig varmt om hjärtat, förr spelade jag och sen blev det uppehåll några årtionden fram tills för några år sedan då jag såg ett klipp med en fantastiskt duktig musiker och en god medmänniska vilket inspirerade mig på nytt.
 
Musiken är något vi alla växt upp med och är en viktig del av vår kultur oavsett vilken musikstil det gäller. Detta vill vi inte förlora, inte heller förlora blivande talanger som kanske tystnar. Vi behöver musiken, den är viktig, alla har säkert något minne kopplat till en låt.
 
Idag i spåren av coronakrisen går mängder av duktiga musiker, trubadurer med flera i vårtland utan arbete och inkomst. Många av dem har levt ”i hand till mun”, det vill säga att gaget för en spelning gått till hyran och elräkningen, nästa gage till mat, nästa till barnomsorg och så vidare.
 
Jag har därför tagit beslutet att till att börja med donera 1000 (ettusen) stycken av mina e-böcker och ljudbok till ändamålet att de värst drabbade ska få hjälp att hålla näsan ovanför vattnet. Alla intäkter för dessa 1000 e-böcker och ljudbok går oavkortat till ändamålet.
 
Nu hoppas jag att ni därute ställer upp manngrant och köper av dessa böcker då det är för ett gott ändamål. Jag tror inte vår regering kommer att avsätta några medel till dessa människor och därför får vi ta tag i saken själva och agera. Hoppas fler följer mitt initiativ.
 
/Michael Håkansson
Här kan du köpa mina böcker och på så sätt hjälpa till: http://www.kostinformation.se

About Glädjekällan

Keep your Heart open to Dreams. For as long as there is a Dream, there is Hope! And as long as there is Hope, there is Joy in Living. The Key to Happiness is having Dreams. The key to Success is, making your Dreams come True...