Bortsprunget djur

Bortsprunget djur eller en annan förlorad ägodel. Kanske söker du efter en älskad hund eller katt?  Som medium kan jag ge dig tips och ledtrådar till var du ska leta. Det är bra att få veta om något eller någon kan komma till rätta!

Gåvan med att hitta ett bortsprunget djur och borttappade saker är något jag är född med och som jag utvecklat vidare under flera år. Jag får berättelser och beskrivningar från djuren som jag förmedlar till djurägaren. När jag ser exempelvis en katt på ett fotografi så skickar hunden känslor, tankar och ord till mig. Ibland får jag reda på om djuret har smärtor och varför. Ibland kan det vara så att något djur inte trivs hemma, det gäller särskilt katter, som då oftast smiter hemifrån och håller sig borta.

När det gäller djur kan man ofta få fram vilken väg det tagit och i vilket väderstreck det befinner sig i. Om det kanske tagit skydd i ett garage, har råkat bli inlåst eller om det befinner sig ute i naturen och har svårt att hitta hem eller till platsen där det försvann. Jag känner in föremålet eller djuret, hur det känns runt omkring, om det ligger svalt eller varmt. Ofta går man in i djurets energifält och ser detsamma som djuret ser.

Gällande föremål brukar jag kunna få fram om det finns inomhus, på ett ställe där det är lugnt och stilla, om det ligger mjukt bland kläder eller i något som rör sig t.ex. i en bil. Som medium upplever man med alla sina sinnen. Vid borttappat och borttappade saker känner man som medium av var mobilen t.ex. befinner sig och känner in mobilens omgivning.

Det finns inte så många medium och sierskor i Sverige som är specialiserade på att hitta borttappade saker och försvunna djur så det är många som ringer för att få hjälp med detta.

Efter betalning skriver du till gladjekallan@gmail.com eller ringer till 0764 258637

Borttappad eller ett bortsprunget djur via telefon 200 kr