Bortsprunget djur

Bortsprunget djur eller en annan förlorad ägodel.

Kanske söker du efter en älskad hund eller katt?  Som medium kan jag ge dig tips och ledtrådar till var du ska leta. Det är bra att få veta om något eller någon kan komma till rätta!

Gåvan med att hitta bortsprungna djur och borttappade saker är något jag är född med men som jag utvecklat vidare under flera år. Om föremålet befinner sig inomhus, på ett ställe där det är lugnt och stilla, om det ligger mjukt bland kläder eller i något som rör sig t.ex. i en bil. Omgivningen där föremålet eller det bortsprungna djuret befinner sig när man letar efter borttappade saker då man känner in och upplever med alla sina sinnen. Vid borttappat och borttappade saker känner man som medium av var mobilen t.ex. befinner sig och känner in mobilens omgivning.

När det gäller djur kan man ofta få fram vilken väg det tagit och i vilket vädersträck det befinner sig i. Om det kanske tagit skydd i ett garage, har råkat bli inlåst eller om det befinner sig ute i naturen och har svårt att hitta hem eller till platsen där det försvann. Jag känner in föremålet eller djuret, hur det känns runt omkring, om det ligger svalt eller varmt. Ofta går man in i djurets energifält och ser detsamma som djuret ser

Det finns inte så många medium och sierskor i Sverige som är specialiserade på att hitta borttappade saker och försvunna djur så det är många som ringer för att få hjälp med detta.

Bortsprunget djur via e-mail eller telefon 200:-

Hör av dig via email till gladjekallan@gmail.com eller på telefon 0764 258637 för betalnings alternativ.

About Glädjekällan

Keep your Heart open to Dreams. For as long as there is a Dream, there is Hope! And as long as there is Hope, there is Joy in Living. The Key to Happiness is having Dreams. The key to Success is, making your Dreams come True...