Glädjekällans tjänster

gladjekallan

Mitt namn är Lotta och jag arbetar som andligt och spirituellt medium!

Sedan många år arbetar jag med det som jag älskar allra mest och som också är mitt största intresse, det andliga och övernaturliga. I mitt arbete som medium förmedlar jag budskap från andevärlden, ger råd och vägledning. Då jag som medium är en kanal för den andliga världen, så ser, hör och känner jag av det som finns runt oss men som inte är synligt för blotta ögat.

Redan som barn upptäckte jag mina mediala gåvor då jag tidigt fick kontakt med änglar, ljusväsen och guider runt om oss. Det är en fin gåva att få hjälpa andra människor och jag är förunnad att arbeta heltid med detta. Det mystiska och magiska har alltid lockat mig likaså alltid varit en stor del av mitt liv och min vardag.

Jag ser både framtid, nutid och det som skett i det förflutna. Ger personlig vägledning utifrån kundens situation. Ger även distanshealing vid behov och råd inom alternativ medicin, har lång utbildning och stor erfarenhet inom det alternativa.

Har du frågor gällande ditt liv, problem eller kanske är du bara nyfiken på din framtid? Kanske har du funderingar rörande saker som skett? Inga frågor är för små eller för stora. Tarotkorten kan ibland vara ett bra hjälpmedel då de är nycklar som visar olika vägar och möjligheter.

Du får personliga råd och vägledning utifrån den situation du befinner dig i. Livet blir ofta lättare för den som frågar och får hjälp på den ibland lite krokiga vägen. Varför gå och fundera när du kan få hjälp att finna lösningar så orosmoln kan börja skingras.

Du kan ringa för att få råd, stöd och hjälp i de flesta situationer du önskar. Kanske känner du att livet har kört fast och inte riktigt vet hur du ska komma vidare inom kärlekslivet, arbete, ekonomin, boendet, familjen, barnen eller hälsan?

Jag arbetar under tystnadsplikt och du kan känna dig trygg i ditt samtal med mig.

Vill du göra en beställning så gör du det här nedan eller i menyn till höger under rubriken ”Mina tjänster”. Hör av dig för betalnings alternativ.

Har många nöjda kunder

Välkommen!

5 kommentarer

5 tankar om “Glädjekällans tjänster

 1. Va kostar det att bli spådd ? Eller att ringa dej mvh linda

  Detta står att läsa under ”Mina tjänster” på denna hemsida, kram Lotta ❤

  Gilla

 2. Hej Lotta!
  Jag läser ofta dina ”dagens tarotkort ”. Är det så att det kortet betyder för mig gäller just den dagen eller kan det ske inom en snar framtid? Eller hur bör jag ta till mig budskapen?
  Tack för en otroligt fin och vägledande sida!❤️🙏 Kram Helen

  Hej Camilla! Kortet gäller för dig just den dagen, kram Lotta ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s