❤ 23-30 maj 2020 Yoga i Spanien ”chakraresan” Välkommen! ❤

Här kan du läsa mer om resan

CHAKRARESAN – EN INRE RESA TILL ETT MER BALANSERAT LIV. Häng med på vår vecka fylld med spännande aktiviteter och härliga natur upplevelser. Pia på Oxie Kundaliniyoga står för yogan.

Vi arbetar våra chakran för att upptäcka oss själva och vi går djupare in i det omedvetna. Det blir ett nytt yoga pass dagligen för varje chakra med meditationer och samtal. Kompendium till alla deltagare. Du får utforska dina personliga utvecklingspotentialer. Under veckan blir det likaså utlopp för din kreativitet genom målning och annat skapande.

Vårt program i personlig utveckling ger dig möjlighet att hitta din egen styrka. Vår förhoppning är att du ska kunna fortsätta utvecklas och finna ro och harmoni i ditt dagliga liv. I vackra omgivningar får du likaså möjlighet att läka kropp och själ på ett naturligt sätt samtidigt som vi har roligt.

Det ges möjlighet till storseans samt besök på ett spirituellt center med spännande aktiviteter.

Vi erbjuder stor gemenskap med familjekänsla. Människor sammanförs, nya vänskapsband knyts och tillsammans växer och utvecklas vi. Flera reser ensamma och resan ger möjlighet att stifta nya bekantskaper. Ett härligt gäng fyllt med glada, avspända och trevliga kvinnor. Deltagarna känner sig hemma från första stund och tillsammans med oss får njuter man av en ljuvlig tillvaro.

Uppskattar du också måltidens alla ingredienser ska du resa med oss.

Du får uppleva den spanska idyllen med dess omväxlande natur, sina små bergsbyar och dess vidunderliga utsikt. Citronerna plockas från träden medan apelsinträden sprider sin underbara doft. Vi promenerar i bergen, strosar längs stranden och badar i havet för den som vill. Du får se solen gå upp över det vackra Medelhavet och ner över de magiska bergen.

Häng med på detta magiska äventyr till Altea med spanska njutningar för alla sinnen. Resan är välkryddad med intressant historia och du möts av Spaniens bedårande naturscenerier.

Läs mer om resan här

Kika in på vår mysiga hemsida och följ oss på Fb så du inte missar kommande erbjudanden https://www.facebook.com/spirituellaresor
Välkommen!