En av våra utflykter på resan med personlig och medial utveckling i Spanien. Vill du hänga med?

www.spirituellaresor.com

Utforska dina andliga & personliga utvecklingspotentialer i den spanska idyllen. Workshops, upplevelser & healing för din mediala utveckling.

Hos oss får kvinnor fånga livet och börja leva sin dröm. Vi erbjuder härliga semesteräventyr fyllda med spirituella aktiviteter, workshops, föredrag, prova på dagar och upplevelser. Då vi älskar att få vägleda och inspirera så är också vår önskan att våra besökare ska hitta sin väg och passion i livet.

Vill du komma direkt till våra resor hittar du dem här http://spirituellaresor.com/butik

Vi erbjuder stor gemenskap med familjekänsla. Människor sammanförs, nya vänskapsband knyts och tillsammans växer och utvecklas vi. Flera reser ensamma och resan ger möjlighet att stifta nya bekantskaper. Ett härligt gäng fyllt med glada, avspända och trevliga kvinnor. Man känner sig hemma från första stund och tillsammans med oss får njuta i en ljuvlig tillvaro.

Kika in på vår mysiga hemsida och följ oss på Fb så du inte missar kommande erbjudanden https://www.facebook.com/spirituellaresor

Känner du för att dela detta inlägg och kanske tagga lite vänner som detta skulle passa för så får du en ”fribiljett” att använda vid nästa bokning för en tur med hästarna, kajak färd, tapaskväll, vinprovning eller annat kul.

Välkommen!