Dagens tarotkort är sju i svärd! Vad har kortet att berätta för dig?

Svärdssjuan
Sju svärd visar på valsituationer utifrån din egna fria vilja. Kan finnas oärliga människor runt om dig nu så var vaksam. Kanske du själv inte är helt ärlig i dina handlingar. Du kan vilja behålla privata saker för dig själv, för att de inte ska missförstås. Osäkerhet, intriger, prat bakom ryggen är inte ovanligt när detta kortet kommer upp likaså visar det på rädsla för förändringar. Det bästa är om du lägger fram sakerna på bordet, så att ordningen kan återställas och situationen redas upp. Kortet kan också visa på att någon är lurad eller bedragen. Förhoppningar finns dock om att saker kommer att lösa sig. Var inte rädd för förändringar då risken finns för att du hamnar i ensamhet. Kortet talar också om oärlighet, skvaller och hemliga planer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s