Dagens tarotkort är 6 Kärleksparet! Vad har kortet för budskap till dig?

6 Kärleksparet

Kärleksparet visar på djup kärlek, relationer, balans, attraktion och sexualitet. Älskare och nära vänner står i fokus. Ta dig tid att berätta för dem som står dig närmast vad de betyder för dig. De älskande påminner om att det finns äkta samhörighet mellan er som är värd att kämpa för, även denna kärlek inte kan tillgodose alla dina behov. De älskande kan också visa på att du är redo för nästa skede i ett förhållande, kanske du vill gifta dig eller flytta ihop. Du kommer behöva ta beslut när det gäller kärlek inom den närmaste tiden men detta beslut kommer att ge dig stor lycka på lång sikt. Kärleken är äkta och ser ut att bli varaktig. De älskande påminner om att det finns en samhörighet att kämpa för. Ta de beslut som nu behöver tas då de kommer ge stor lycka i framtiden. Titta också närmare på de förhållanden som inte fungerat bra i ditt liv. Kapa banden till det som är oönskat, onödigt och släpp in den sanna kärleken.

En tanke på “Dagens tarotkort är 6 Kärleksparet! Vad har kortet för budskap till dig?

  1. Oj så klock rent rätt. För torstas kväll hörde ett ex som är från ungdomens tider. Men 2017 hamna vi på samma buss övet 20 år hade vi inte setts. Men blev kort period på grund av hans livs val.
    Nu har djupt textat sen lördags 31 Agusti framåt smsat så verka kronan ramlat ner nu.
    Men är reserverad. Ovasett har han mycket göra ta tag i sig själv. En vara struts hela livet. Har gett tips råd. Som har hjälpt mig otroligt mycket på min livs väg som är svår på gjord livet. Så han kan bli läkt på in sidan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s