Dagens tarotkort är riddaren i pentagram! Vad har kortet för budskap till dig?

Mynt riddaren
Riddaren i mynt och pentagram visar på pengar som är på väg och som kommer stärka upp din materiella situation. Myntriddaren har kontroll på det han utövar, är stabil, lugn och ordningsam. Kortet handlar om att riskera pengar, arbete och fysisk trygghet för att skapa en mera långsiktig trygghet. Att våga ta risker men på ett praktiskt, organiserat och noggrant sätt. Visar på att man är lojal och engagerad samtidigt som man vill få utvecklas på egen hand. Tappar inte ofta modet, men med tiden har framtidstron bleknat en del. Framgång och fördelar väntar runt hörnet så förhåll dig positiv. Kan vara ett avtal som är på gång som har med ekonomi att göra, pengar som redan har kommit eller kommer. Det är nu tid att agera, och om du handlar rätt kommer det att kunna leda till viktiga erfarenheter. Kortet visar också på envishet och hårt arbete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s