Dagens tarotkort är prinsen i bägare! Vad har kortet för budskap till dig?

Prinsen i bägare

Här blir det nyheter som rör kärlek och relationer. Större händelser på det emotionella planet upplevs. Själv är du romantisk men utan större mål, längtar utan att agera, vill mycket men mest i känslan, är lite försiktig. Någon i din omgivning hyser likaså varma känslor för dig, kan vara en man eller en kvinna. En person som tycker väldigt mycket om dig. Någon visar närmanden eller förslag som du gillar, kan vara kärleks förslag. Här relaterar du till andra och har chans att få nya vänner eller beundrare. Atmosfären runt dig är behaglig och vänlig. Du är omtyckt och folk trivs i ditt sällskap. Pengar är inte några bekymmer för dig nu, de finns där när du behöver dem och i den mängd du behöver. Du spenderar pengar ganska snabbt och känner inte för att spara.

3 tankar om “Dagens tarotkort är prinsen i bägare! Vad har kortet för budskap till dig?

  1. Tycker det stämmer, jag längtar men agerar inte, ”bollen är på hans planhalva” nu… Jag tror och hoppas att vår berättelse inte är slut ännu, den har bara en paus… Jag tänker fortfarande på honom, med ett stygn av saknad, sorg och längtan i hjärtat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s