3 tankar om “Dagens affirmation

  1. Tack och lov så gör jag det. Så tacksam över den jag är utvecklat mig.
    Resultatet är och mer blir det. 👍💚😍. Obalans blir Jag får panik av över här dryga värmen vågar inte fullt ut för är farligt ut sätta sig för fara. Så då backar jag, av står från ute vistelse helt med äventyr. när är så förbannat o svensk väder i Sverige. Fruktan värt 👎 psykisk ohälsa av afrikansk ut länskt temp väder. För mycket, sol. För lite regn är allvarligt farligt. Stakars bönder folk tänker inte på lång sikt. 👎Jag kommer, göra allt för det jag får till mig få här vända innan man brinner upp. Struntar totalt i folks blindhet självupptagna. Egon.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s