Dagens tarotkort är två i svärd! Vad är budskapet till dig?

Svärdstvåan

Två i svärd står för tankar om att ta en paus, flytta och om att sluta fred. Man vill ha harmoni och inre frid. Behöver lite distans och avskildhet för att bestämma sig för vilket nästa steg man ska ta. Visar också på en uppgörelse som varken förbättrar eller försämrar sakerna som de är. Här är du rätt så passiv gällande det som sker i ditt liv, är lite avvaktande och behöver få fundera. Har svårt att ta beslut och välja, står i valet och kvalet. Känner tveksamhet, förvirring och att något inte är helt ur vägen ännu. Kortet visar på att man vänder känslan ryggen och går upp i tanken i stället.

En tanke på “Dagens tarotkort är två i svärd! Vad är budskapet till dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s