Dagens tarotkort är nio i Pentagram! Vad har kortet att berätta för dig?

9 pentagram

Myntnian
Nio mynt och pentagram visar på en trygg, stabil situation gällande ekonomin och det materiella. Du känner dig säker och nöjd. Familjelivet är bra och du känner samhörighet och mår gott i det stora hela. Din fysiska trygghet står på topp. Visar också på sammankomster och att du trivs och mår gott i ditt hem. Du har dragit till dig det du har i ditt liv, skapat din egen verklighet och har fått det du strävat efter. Och gåvorna du fått och arbetat ihop är du fri att göra vad du vill med. Du har många talanger och förmågor som du nu kan nyttja. Lyckan och tryggheten ser ut att hålla i sig. Här lägger du energi på det som får dig att må riktigt bra.

6 tankar om “Dagens tarotkort är nio i Pentagram! Vad har kortet att berätta för dig?

 1. Låter strålande. Sant att jag har jobbat hårt att komma där jag är idag. Tacksam över min situation❤
  Tack för dagens budskap!😍

  Gilla

 2. Tack ja kag har nog allt kämpat o känner att jag gör det ännu mwn har som sagt så jag klarar mig materiellt men är fortfarande väldigt vilsen i känslolivet.
  Tack för att du alltid delar med dig av dagens budskap

  Gilla

 3. Tack🙏🏻
  Det stämmer att jag alltid fått kämpa o jag gör det än, men jag uppskattar det lilla o enkla i livet💞 Dessa budskap ger mej så mycket och jag vill tacka dej för du tar dej tid att delge dessa🤗
  Må så gott o Tack än en gång!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s