Dagens tarotkort är damen i bägare! Vad har kortet för budskap till dig?

Bägardamen

Dam i bägare visar en omtänksam kvinna som handlar utifrån sina känslor. Hon är en självständig och mogen kvinna som gärna går sina egna vägar. Tycker inte om när andra talar om hur hon ska göra med saker och ting. Kan upplevas som mystisk och lyssnar oftast till sitt inre. Ställer upp mycket, engagerar sig och lyssnar gärna på andra. Hon är kärleksfull med mycket empati och hon handlar utifrån sina känslor. Detta kan vara du, en mamma, en hustru eller en väninna. Kortet kan också visa på en graviditet inom familjen om det ligger bredvid andra graviditetskort. Bägardamen visar på gemenskap och möten med familj och vänner.

En tanke på “Dagens tarotkort är damen i bägare! Vad har kortet för budskap till dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s